Сатиричният сайт Не!Новините съобщи ексклузивна новина за втория сезон на

...
Сатиричният сайт Не!Новините съобщи ексклузивна новина за втория сезон на
Коментари Харесай

Шоу! Иван Гешев влиза в Ергенът 2“

Сатиричният уебсайт " Не!Новините " заяви извънредна вест за втория сезон на нашумялото риалити шоу. ОВЪРТАЙМ - Главният прокурор на България, по-известен просто като Главния в неговите си среди, влиза във втория сезон на хитовото риалити " Ергенът 2: Задкулисни игри ", тъй като всички с дребни изключения желаят да го смъкват, съгласно продуцентите.

Шоуто ще сложи акцента на мръсните борби, които се водят сред участничките и самия ерген за спечелването на сърцето му, а измежду претендентките ще личат имена на журналистки, политички, бизнесдами и полицайки.

" Мисля, че натрупах стрес, напрежение и отмалялост напоследък и това е една добра опция да разпусна, не ли? Как се работи в такава токсична среда, някой непрекъснато да желае да те реформира, в случай че ще ме смъкват, най-малко да ме смъкват девойки по бански и шоколадов загар, не ли? ", разяснява делово Гешев на конференция.

За негов заместител по време на креативния си отпуск номинира арбитър Георги Чолаков, който предходната седмица въздаде правдивост по случая с митницата на Капитан Андреево и явно е стабиляга.

" Раздал съм на девойките 120 тома с персоналните си условия и желания каква би трябвало да бъде една жена, в случай че желае да завоюва сърцето ми. Не мисля, че е доста мъчно, само че не желая да се върша на непретенциозен, изисквам туй-онуй ", сподели още най-хубавият пиар на ръководещите измежду основните прокурори.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР