Състоянието на Стефан Данаилов остава много тежко. Въпреки появилите се

...
Състоянието на Стефан Данаилов остава много тежко. Въпреки появилите се
Коментари Харесай

Доведеният син на Стефан Данаилов: Надявам се на чудо

Състоянието на Стефан Данаилов остава доста тежко. Въпреки появилите се информации, че е изведен от здравната кома, доведеният му наследник Росен Цанков съобщи, че артистът не е в схващане.

" Знам, че е на апаратно дишане и в медикаментозна кома ", сподели синът на починалата му брачна половинка Мария Данаилова и режисьора Вили Цанков.
Самият той пристигна във ВМА и даде изказване пред медиите, събрани там поради информациите, че околните са във Военна болница за среща с лекуващите лекари. Цанков описа, че

Ламбо се е почувствал зле преди три дни. Имал е затруднено дишане, създали са му пункция на белия дроб.

" Затова го сложиха и на апаратно дишане. Избор на лекарите беше да го слагат в медикаментозна кома, другояче той си беше в схващане. Явно, с цел да не се мъчи. Това е, което знаем. Племенничката му Росица беше един-два пъти при него. Това, което знам от нея, а и от лекарите е, че е в кома. Нищо повече ", сподели Росен Цанков. -->

Той добави още, че обичаният артист е имал кръв в белия дроб. " Взеха някакви хистологии, само че не знаем резултатите публично ", сподели синът на Мария Данаилова. " Лекарите не са ни споделили какво плануват, аз се надявам на някакво знамение ", призна Росен Цанков.

Стефан Данаилов претърпя случай през лятото, който приключи с тежка интервенция на тазобедрената става, а от санаториума на МО в Хисаря, където се възстановяваше, артистът по неотложност бе превозен до ВМА-София и признат в реанимацията поради проблем с излив на белия дроб.

Публично за това, че почетният зам.-председател на Българска социалистическа партия е в кома заяви в профила си Корнелия Нинова, която също като околните държи непрекъсната връзка с лекарите. Тя се решила на общественото обявяване на тази неприятна вест поради стотиците позвънявания от цялата страна от разтревожени хора.

Официална информация от ВМА досега не се оповестява, защото лекуващите се преценяват с желанието на роднините на обичания от всички артист.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР