Състоянието на лидера на партията Баткивщина Юлия Тимошенко, която e

...
Състоянието на лидера на партията Баткивщина Юлия Тимошенко, която e
Коментари Харесай

Юлия Тимошенко е поставена на апарат за изкуствена вентилация

Състоянието на водача на партията " Баткивщина " Юлия Тимошенко, която e инфектирана с , се прави оценка като непрекъснато тежко. Бившият украински министър председател е сложена на уред за изкуствена вентилация, написа “РБК-Украйна “, като се базира на лични надеждни източници.
Въпреки интензивното лекуване температурата на Тимошенко не пада под 39 градуса, предава организация Фокус.
 Германия предизвести жителите си да не пътуват до Париж и Лазурния бряг Германия предизвести жителите си да не пътуват до Париж и Лазурния бряг
Германия предизвести своите жители да не пътуват до Париж и френския Лазурен бряг заради разпространяването на ковид в тези райо...
В същото време, съгласно „ РБК-Украйна “, дъщерята на Тимошенко Евгения и зетят й Артур Чечеткин също са заболели от COVID-19, само че с доста лека симптоматика.
За болестта на Тимошенко стана ясно на 23 август. По-късно информацията бе доказана от прессекретаря на Тимошенко Марина Сорока, която добави, че положението на политика се прави оценка като тежко.
Към днешна дата не се знае къде и по кое време тъкмо Тимошенко се е разболяла. Не е известно и къде се лекува.
Трябва да се означи, че към 25 август в Украйна се отбелязва лек спад в броя на новите случаи на ковид, новозаразените за последното денонощие са 1 568 души. Повечето случаи са в районите на Черновци, Ивано-Франковск, Харков и Лвов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР