Състезатели от видинския клуб по лека атлетика Радуканови спечелиха един

...
Състезатели от видинския клуб по лека атлетика Радуканови спечелиха един
Коментари Харесай

Деца от видинския клуб Радуканови спечелиха един сребърен и три бронзови медала на Европейските атлетически игри в Бърно

Състезатели от видинския клуб по лека атлетика " Радуканови " завоюваха един сребърен и три бронзови медала на Европейските атлетически игри за деца в Бърно (Чехия).

" В интернационалното съревнование, което се организира в град Бърно, видинският клуб по лека атлетика " Радуканови " взе участие със седем спортисти. В сериозната конкуренция на над 1 700 участници на възраст от 11 до 15 години от 15 страни, младите лекоатлети потвърдиха, че видинската лекоатлетическа школа се развива сполучливо ", сподели за Българска телеграфна агенция треньорът им Мирослав Радуканов.

На лекоатлетическите игри най-силно се показа Пламен Митков, който завоюва два медала - бронзов на скок височина и сребърен на скок дължина. Митков се окачи и с бронз като част от  щафета 4 по 60 метра, а в състава и бяха още Васил Антонов, Стефан Тодоров и Йоан Орозов. Васил Антонов се класира трети на скок дължина. Добри резултати реализираха и останалите състезатели от клуба.

" Седмица преди конкуренцията в Бърно лекоатлети от видинския клуб завоюваха 19 медала на шампионат в София от серията GoKids. При конкуренцията от над 300 състезатели от цялата страна 20-е представители завоюваха 19 медала - седем златни, шест сребърни и шест бронзови ", добави треньорът на състезателите Мирослав Радуканов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР