Състезаталката от националния отбор по художествена гимнастика - индивидуално (жени)

...
Състезаталката от националния отбор по художествена гимнастика - индивидуално (жени)
Коментари Харесай

Вая Драганова става част от националния ансамбъл жени

Състезаталката от националния тим по художествена гимнастика - самостоятелно (жени) Вая Драганова става част от националния отбор. Промяната се постанова поради несигурната обстановка към пандемията от COVID-19 и наложените ограничения от Министерството на здравеопазването. Новината беше обявена на формалната страница на БФХГ.

Целта е да се обезпечи подготовката на националният тим за олимпийските игри в Токио следващата година.

Решението за рокадата е в съгласие с управлението на КХГ “Левски Триадица, родителите на Вая Драганова и персоналната треньорка на състезателката Марияна Памукова.

" Поради променливата обстановка с корона вируса и ограниченията, налагани от Министерството на здравеопазването се постановат някои промени, ориентирани към застраховане подготовката на националния тим за Олимпийските игри Токио 2021 година

В тази връзка основният управител на НО самостоятелно дами - Бранимира Маркова и старши -треньорът на НО отбор дами - Весела Димитрова на съображение гл. Ж, т. 7 от „ Регламент за селекция и установяване на НО самостоятелно дами “ и гл. Ж, т. 4 от „ Регламент за селекция и установяване на НО отбор дами “, се споразумяха за прекосяването на състезателката Вая Драганова от НО самостоятелно в НО отбор дами.

Промяната бе съгласувана с управлението на КХГ “ЛС Триадица, родителите на Вая Драганова и персоналната и треньорка Марияна Памукова. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР