Съставинте на Левски и Лудогорец ще изиграят своите мачове от

...
Съставинте на Левски и Лудогорец ще изиграят своите мачове от
Коментари Харесай

Левски и Лудогорец гледат към полуфиналите за Купата на България

Съставинте на Левски и Лудогорец ще изиграят своите мачове от 1/4-финалната фаза в шампионата за Купата на България през днешния ден, 2 март. „ Сините “ излизат против Септември (София) от 17:30 часа на стадион „ Георги Аспарухов “, до момента в който Лудогорец, който по стратегия също трябваше да гостува на Монтана, ще бъде хазаин на своя „ Хювефарма Арена “ от 14:30 часа.

Левски влиза с положително въодушевление и самочувствие в мача със Септември, който ще се организира в дома на „ сините “ заради неналичието на ВАР система на стадиона на противника. Играчите на Станимир Стоилов завоюваха и двата си мача от подновяването на пролетния полусезон в Първа лига, побеждавайки поредно Локомотив (Пд) и ЦСКА 1948. Тимът ще се опита да се класира за полуфиналите на конкуренцията, преди да насочи взор и към Вечното дерби с ЦСКА в неделя. От своя страна, Септември е на шеста позиция във Втора лига, на пет точки от топ 4 и на девет от върха в класирането.

Българският първенец Лудогорец ще има за съперник Монтана, като в началото трябваше да гостува на „ Огоста “, само че сходно на обстановката при Левски, ще одобри монтанчани в Разград поради съществуването на ВАР система. „ Орлите “ са водачи в Първа лига, като имат четири точки задатък пред втория ЦСКА София и стартираха доста мощно под управлението на новия ментор Анте Шимунджа, печелейки поредно против Арда, Черно море и Славия. Монтана е девети във Втора лига.

За полуфиналите към този момент се класира настоящият притежател на трофея ЦСКА София, който надделя Локомотив (Пд) с 2:0 вкъщи. В последния четвъртфинал от програмата Славия приема Берое на 3 март от 17:30 часа в Овча Купел.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР