Съставът на Уругвай постигна важен успех в група А на

...
Съставът на Уругвай постигна важен успех в група А на
Коментари Харесай

Кавани с нов гол за Уругвай

Съставът на Уругвай реализира значим триумф в група " А " на Копа Америка, побеждавайки с 2:0 последния Боливия. Тимът, воден от Оскар Табарес, поведе в 40-ата минута след автогол на стража на Боливия Карлос Лампе, който все пак изигра мощен мач. Единсон Кавани оформи крайното 2:0 в 79-ата минута след асистенция на влезлия като запаса Факундо Торес. 

След триумфа Уругвай към този момент е на трета позиция в класирането на група " А ", където водач е Аржентина със седем точки. Втори е Чили с 5, а четвърти е Парагвай с 3. Боливия остава без извоювана точка. 
В 14-ата минута Луис Суарес стреля в ръцете на вратаря от близка отдалеченост. В 21-ата минута Единсон Кавани дриблира в наказателното поле и бе покрай гол, само че стражът на Боливия излезе добре и му лиши топката. 
В 28-ата минута Кавани насочи топката с глава към долния ъгъл на вратата, само че Лампе още веднъж избави и резервира резултата 0:0. В 36-ата минута Фалверде центрира към Суарес на далечната греда, само че изстрелът с глава на Ел Пистолеро мина от външната страна на мрежата.

В 40-ата минута Уругвай поведе с автогол. Де Араскаета пусна към Луис Суарес, бранител на Уругвай опита да почисти топката, която се удари в крайници на стража Лампе и влетя в мрежата му. 

В добавеното време на първата част Луис Суарес извърши добре директен свободен удар, само че Лампе се разтегна и съумя да избие топката. В 52-ата минута Кавани получи пас паралелно на голлинията и незабавно стреля, само че стражът на Боливия сподели инстикт и избави. В 66-ата минута Лампе направи следващото си избавяне в дуела, като този път не разреши на Бентанкур да означи от границата на наказателното поле. В 71-ата минута Кавани бе оставен непокрит, само че изстрелът му с глава мина над вратата. В 79-ата минута Единсон Кавани най-сетне увенча опитите си за гол с триумф, откакто Факундо Торес получи пас от дълбочина и незабавно пусна към Кавани, а нападателят на Манчестър Юнайтед този път не остави шансове на Лампе да избави.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР