Съставът на кабинета засега остава непроменен. Това каза пред журналисти

...
Съставът на кабинета засега остава непроменен. Това каза пред журналисти
Коментари Харесай

Петков: Съставът на кабинета засега остава непроменен. Директен трансфер на оръжия България - Украйна няма

Съставът на кабинета към този момент остава неизменен. Това сподели пред публицисти министър председателят в оставка Кирил Петков, откакто тематиката е обсъждана с сътрудниците му в „ Продължаваме промяната “.

Той обаче не пожела да уточни съответни имена за министри и по-точно тези, които ще сменят тези от „ ИТН “.
„ Всички сме доста обединен тим и продължаваме в същия формат “, сподели Кирил Петков.
Премиерът в оставка още веднъж съобщи, че няма да договарят с Бойко Борисов, Делян Пеевски, Костадин Костадинов и Слави Трифонов.

„ Тошко Йорданов не може да направи даже една стъпка без разрешението на Трифонов. Така че и с него няма да можем да приказваме, само че с всички останали ще го създадем “, добави Петков.
„ Няма смисъл за българското общество да влезе в поредна мъка, в случай че задкулисието още може да управлява средствата, които би трябвало да отидат при хората, а не в няколко компании. Време е България да извоюва опцията да има свободно държавно управление, което да работи за хората “, сподели още Кирил Петков.
Той бе помолен да разяснява и тематиката за изнасянето на оръжие за Украйна.

„ Ние не сме имали пряк експорт по никакъв метод от България за Украйна, не знам за какви документи става въпрос. Имаме износ към наши обичайни сътрудници, страни от Европейски Съюз, само че пряк трансфер България-Украйна няма “, безапелационен бе той.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР