Състав на Окръжния съд в Хасково определи мярка за неотклонение

...
Състав на Окръжния съд в Хасково определи мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Съдът в Хасково остави в ареста турски гражданин, обвинен в трафик на марихуана

Състав на Окръжния съд в Хасково дефинира мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на турски жител, упрекнат в контрабандата на 50 кг. марихуана на стойност над 200 хиляди лв. през Граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево ".

Както съобщихме по-рано през днешния ден, дрогата бе открита в товарен автомобил при взаимна инспекция от митничари и чиновници на " Гранична полиция " на пункта с Турция.

Шофьорът на композицията Айдън Сойу, 34 година, е бил очевидно обезпокоен при започването на инспекцията, споделиха на делото против него. След влизането на транспортното средство с талашитени плоскости от Румъния у нас, камионът е прокиснал към три часа край Велико Търново.

Съдът взе под внимание събитието, че по време на инспекцията на " Капитан Андреево " Сойу е водел интензивна връзка с трети лица. Освен това магистратите намират, че е налице действителна заплаха той да се укрие или да извърши закононарушение, откакто не е български жител и няма никаква обязаност с територията на страната ни.

Определението може да обжалвано или протестирано в Пловдивския апелативен съд.

Снимка: БТА
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР