Състав на Хасковския окръжен съд определи мярка за неотклонеие "задържане

...
Състав на Хасковския окръжен съд определи мярка за неотклонеие "задържане
Коментари Харесай

Арест за двамата, гаврили се и убили 53-годишна жена в Харманли

Състав на Хасковския областен съд дефинира мярка за неотклонеие "задържане под стража " по отношение на двама младежи, предпологаеми причинители на блудничество и ликвидиране, осъществени по изключително нечовечен и непосилен метод за намиращата се в безпомощно положение тяхна жертва.

Асен Ангелов /21 г./ и Андрей Демирев /18 г./ бяха изправени пред съда за установяване на процесуална насила за гибелта на Валентина Христозова /53 г./. Голото тяло на жертвата бе открито в празен имот до стадиона в Харманли на 16 март.

По досъдебното произвеждане са били събрани доста доказателства. Извършени са били огледи и изземане. И хипотетичните причинители, и жертвата са били използвали обилни количества алкохол. Смъртта е била породена от голям брой удари, сподели съдията по делото Филип Филипов.

Заради условия, свързани със полови похищения и гаври по изказванията на държавното обвиняване, делото се гледа при закрити порти.

Мотивите за решението бяха, че обвинените могат да се укрият, както и са го създали преди да бъдат арестувани по следствието.

Определението на съда може да бъде обжалвано пред Пловдивския апелативен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР