Състав на Бургаския апелативен съд потвърди решение на окръжния съд,

...
Състав на Бургаския апелативен съд потвърди решение на окръжния съд,
Коментари Харесай

България екстрадира руския секс гуру Свами Митрадевананда

Състав на Бургаския апелативен съд удостовери решение на окръжния съд, с което е позволена екстрадицията на съветския жител Митрадевананда Свами . Той ще се изправи пред съда в Русия по тежки обвинявания за блудничество и порнография с деца. Съдебната сага у нас се проточи няколко месеца.
 
Свами изиска политическо леговище у нас

Четиридесетгодишният съветски жител Сергей Кириенко беше арестуван в Бургас на 6 юни. Той набирал дами от Беларус, Украйна и Русия, осведомиха тогава от прокуратурата. Митрадевананда Свами, както е индийското му духовно име, е от Хабаровск, Амурска област, Русия. Според проверяващите, принуждавал жертвите си да вземат участие в порнофилми.
 
Свами е търсен от правосъдните управляващи на Руската федерация за причиняване на физически и душевен премеждия , посредством с истемни побои и други насилствени дейности над малолетно дете в безпомощно положение, от лица след прелиминарен сговор и за насилствени дейности от полов темперамент по отношение на лице в безпомощно положение, ненавършило 14 години.
 
Обвиненият в изтезания на деца може да лежи 20 години в пандиза

В настояването за екстрадиция се показва, че той е водач на престъпна група за събиране на дами посредством интернет. Момичетата били принуждавани да прекратят всевъзможни контакти с техните близки, да имат полови връзки с него, да вземат участие във филми с порнографско наличие и да проституират в Европа, Съединените американски щати и Мексико.
 
Престъпленията, за които следва да се изправи пред съда, имат аналог и в Българския углавен кодекс, като за блудничество наказването е от 3 до 15 години отнемане от независимост. В своята тъжба до Апелативния съд Кириенко беше показал, че Русия го търси поради неговите разнообразни политически и религиозни убеждения. Решението на магистратите е дефинитивно и не предстои на обжалване. По тематиката Свами изиска политическо леговище у нас Съдът заседава под блокада: Руснаци и украинци скандират под прозорците „ Свобода за Свами “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР