Също като българското и руското общество също е много суеверно

...
Също като българското и руското общество също е много суеверно
Коментари Харесай

Ванга предрекла съдбата на Путин


Също като българското и съветското общество също е доста суеверно и има вяра във всевъзможни теории на конспирацията и предсказания, които нормално се въртят към митологиите за национално великолепие и превъзходство над всички останали.

В Русия баба Ванга е на респект, а на нея се приписват всевъзможни предсказания, които въобще в никакъв случай не е казвала, а и тези които е споделяла в действителност са общи трудноразбираеми приказки, които се наместват и украсяват съгласно събитията, тъй че да подсилят мита, който би трябвало да бъде внушен в обществото.



Интересно е, че и западните медии, които се смята, че са по-здраво стъпили в действителността и обстоятелствата, обръщат внимание на Ванга, както и на Нострадамус, въпреки и с лек подигравателен уклон към конспираторите, които имат вяра в тези ирационални пророчества.

Ето какво написа английския Дейли Експрес:

Конспиратори настояват, че Баба Ванга е споделила, че "Владимир " ще е "Господар на света ".

Сляпата екстрасенска, за която се твърди, че е предсказала 11 септември, един път направила предсказване, което допуска, че руснак на име Владимир може да стане „ Господар на света “, считат конспиратори.

Баба Ванга умира в средата на 90-те, само че през живота си дава доста пророчества, някои от които са съпоставени със събития от действителния живот. Сега, когато съветският президент продължава нашествието си в Украйна и заплашва с нуклеарна война, прозренията на мистичност излязоха нескрито още веднъж.

Според BirminghamLive по време на среща с писателя Валентин Сидоров Баба Ванга споделила: „ Всичко ще се размрази като лед, единствено едно ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия. „ Твърде доста ще бъдат пренесени в жертва. Никой не може да спре Русия. „ Всичко ще бъде отстранено от неговия път и освен не ще бъде арестуван, само че и ще стане стопанин на света. Според Daily Post Баба Ванга е предрекла славно бъдеще на Русия по друг мотив през живота си.



Българската ясновидка предвижда, че Русия ще бъде единствената суперсила в света. Тя направила и смразяващо знамение за потреблението на нуклеарни оръжия и Третата международна война. Експерти в съветските държавни медии към този момент предизвестиха за „ универсална “ нуклеарна война, която може да излезе от спора в Украйна. В сряда заместник-посланикът на Русия в Организация на обединените нации Дмитрий Полянски насочи тревожна опасност към западните страни.

Той съобщи, че в случай че Русия е „ атакувана “ или „ предизвикана “ от НАТО, „ ние сме нуклеарна мощ, за какво не? “ Попитан в Организация на обединените нации в Ню Йорк дали счита, че това е рационално изказване, той добави: „ Не мисля, че това е вярно „ Но не е вярното нещо да заплашваш Русия и да се опитваш да се намесиш. Така че, когато имате работа с нуклеарна мощ, несъмнено, би трябвало да изчислите всички вероятни резултати от вашето държание. " Предишният ден представителят на Путин сподели, че съветският президент може да употребява нуклеарни оръжия, с цел да отблъсне „ екзистенциална опасност “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР