Също както и Демократична България и БСП, Има такъв народ

...
Също както и Демократична България и БСП, Има такъв народ
Коментари Харесай

ИТН чакали мандат, били готови с управленска програма

Също както и " Демократична България " и Българска социалистическа партия, " ИТН " показаха подготвеност да получат третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление в актуалното Народно заседание.

" Ако пристигна при Има Такъв Народ ще създадем всичко допустимо да съставим държавно управление, с цел да може обществото да се успокои, защото има доста рецесии за решение. Имаме съответна стратегия за съответен период от време. Ще беседваме както с " Демократична България ", по този начин и с Българска социалистическа партия и " Продължаваме промяната ", макар техните двама водачи. Имам чувството, защото ги познавам множеството сътрудници в Народно събрание, че ще откликнат ", сподели пред Българска национална телевизия националният представител Станислав Балабанов.

Ако пък Има Такъв Народ не получили мандат, то партията щяла да седне на масата на договаряния. " Но в случай че смятате, че се опасяваме от избори - не ", отсече той.

Няма да има в допълнение разединение в " ИТН " в сегашния 47-и парламент безапелационен бе депутатът.

" Докато министърът на спорта (Радостин Василев) се изживяваше като най-големия герой против мафията, бореше я всеки ден, като бе и най-големия критик на Кирил Петков, внезапно се разсъни нов човек и откри, че Има Такъв Народ е мафия. Тези хора изживяха 5-минутната си популярност и, за жалост, цяла България разбра, че те са предатели. И ще останат такива. Пожелавам им да са здрави. Но и тези, които ги купиха, знаят какви са и те също един ден ще се отрекат от тях ", съобщи той.

Балабанов разяснява и проблема " Капитан Андреево ", който представители на " Продължаваме промяната " неведнъж свързаха с ползи, стоящи зад Има Такъв Народ.

" Това, което чуваме като фактология, е ужасяващо. В последна сметка живеем в правова страна и би трябвало да работят институциите. Когато страната се намесва - къде са институциите? Защото досега, доколкото съм осведомен, Министерство на вътрешните работи и прокуратурата мълчат по проблема. Двете силови структури в страната мълчат. Да излезе силовият министър и да каже има ли обстоятелства. Ако има такива, то хората виновни за това, би трябвало да бъдат съдени и да влязат в пандиза. Това е естествената процедура в една демократична страна. "

" Изключителна неистина с опит да вмени политически спешен пиар. Неотчитайки другите тези, заради които взехме решение да напуснем тази коалиция, взеха решение да хвърлят против нас безпочвени обвинявания. Ние в действителност нямаме нищо общо с този проблем ", аргументира за какво партията на Трифонов нямала нищо общо с порочната процедура на граничния пункт националният представител.

И парите за пътища не са били мотивът за раздор в обединението, безапелационен бе Балабанов. " Министър Караджов се скъса да ги оборва с обстоятелства, демонстрира документи. Нека напомним - тези 3 милиарда лв., които никой не е изискал, само че са нужни, с цел да се развива пътната ни инфраструктура, в действителност бяха по предложение на Кирил Петков и Асен Василев, като Народното събрание ги утвърди. "

За нова корупционна скица през новите заместник-министри в районното министерство, които имали подозрително минало, още веднъж, както преди дни и водачът на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов, алармира още веднъж Балабанов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР