Същият този Косьо, който от портиер в хотел на Боровец

...
Същият този Косьо, който от портиер в хотел на Боровец
Коментари Харесай

Костов трепери от смразяващите тайни за срещите му със Самоковеца и един генерал!

Същият този Косьо, който от пазач в хотел на Боровец се трансформира в предводител на контрабандните канали по време на премиерския мандат на Костов.

В оперативните служби за сигурност е непокътната обемна информация за нерегламентираните контакти сред тогавашния министър ръководител и знаковия представител на ъндърграунда.

"Самоковеца се издигна в черния бизнес с поддръжката и безмълвното единодушие на кабинета "Костов ". Никой не може да стане водач в тази сфера без политическа защита от най-високо държавно равнище " , акцентира пред БЛИЦ антимафиот с богат опит.

Друг източник от бурните политически процеси, съпътствали престъпното раздържавяване твърди пред БЛИЦ, че ползващият се с безграничното доверие на Костов - военачалник Атанас Атанасов също е притаил в себе си мемоари от извънредно любопитни срещи на неговия шеф.

Едва ли е инцидентно събитието, че точно Атанасов се е озовал първи на местопроизшествието на разклона за Зоологическата градина, където по различен незаконен необут Поли Пантев бе открит огън с гранатомет на 20 юли 2000 година Още по-странното е, че по това време Атанасов е шеф на Национална работа Сигурност и има функционалности на контраразузнавач, а не не служител на реда, прокурор или следовател.


"Всички служби в този интервал чудесно знаеха защо става въпрос. Но тогава страната функционираше по този метод. Костов действаше властническо, а Атанасов ръководеше политическата му полиция " , безапелационен е различен свидетел на Прехода, който е заемал управителен държавен пост.

С разстрелите на Самоковеца и Пантев техните настойници си мислят, че двамата са отнесли свидетелствата от срещите си с политици в хладните гробове. Това, обаче е заблуда. А, Костов си дава сметка, че спомените напълно скоро могат да оживеят и да го трансфорат от милионер в пандизчия. Именно по тази причина трепери...

Ивайло КРАЧУНОВ


Поли Пантев бе убит на екзотичния остров Аруба на 9 март 2001 година и заровен няколко дни по-късно в София



Косьо Самоковеца бе покосен от патрон на 6 декември 2003 година в центъра на Амстердам, секунди преди да влезе в бижутериен магазин и да купи диамантен пръстен на любовницата си Цеци Красимирова

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР