Съществуват различни идеали за красота в различните култури, но истината

...
Съществуват различни идеали за красота в различните култури, но истината
Коментари Харесай

Ароматът, с който празнуваме себе си

Съществуват разнообразни идеали за хубост в другите култури, само че истината е, че сме най-обаятелни, когато се усещаме себе си и се харесваме такива, каквито сме. Такава е и визията на Марк Джейкъбс, който даже има татуировка Perfect на китката си. 



“Направих я там, с цел да ми припомня, когато желая да съм по-силен или по-добър в нещо, просто да си кажа “не ”– аз съм тъкмо подобен, какъвто би трябвало да бъда сега. Толкова съвършен ”, споделя дизайнерът.

Няма потребност да си татуираме този слоган на китката, с цел да ни припомня, че сме съвършени – от време на време са задоволителни и няколко капки парфюм, само че верният. Аромат, с който се усещаме себе си.



Такъв е и новият, който ни припомня да се радваме на своята характерност. Аромат, изпълнен с оптимизъм и прохлада, който акцентира женствеността ни, само че по съвременен и непредвиден метод. Сочни нотки на ревен и нарцис, с нежно сърце от бадемово мляко и дървена основа, която носи естетика с мекия кашмеран и кедър.

А дизайнът на опаковката също се заиграва с контраста сред обичайно и модерно. Изящен бледорозов флакон с леко винтидж чувство и златна яка, завършващ с капачка във формата на елмаз и украсен с няколко талисманчета, особено подбрани от Марк Джейкъбс.



 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР