Съществуват много поверия, свързани с необходимостта от привличане на пари

...
Съществуват много поверия, свързани с необходимостта от привличане на пари
Коментари Харесай

10 български и чужди поверия как да задържим парите при нас

Съществуват доста поверия, свързани с нуждата от привличане на пари и доста способи за реализирането на тази цел. Англичаните да вземем за пример споделят: „ Който има проблеми с парите, би трябвало да постави в джоба си паяк, а той да изплете там мрежи и парите да се задържат за дълго “.

Ние пък дрънкаме с монети, когато чуем гласа на първата кукувица напролет. Освен това никоя дама у нас не си оставя чантата на земята, тъй като се има вяра, че това е на безпаричие. И още – не си споделяме „ Наздраве “ с пластмасови чаши, отново заради същата причина.

Знаем, че ден за заплата значи празничен ден, само че първото главно предписание е взетите пари да не се харчат незабавно. Те би трябвало „ да преспят “ една нощ у вас, в случай че щете – даже под матрака, в чекмеджето или най-добре в банковата ви сметка, само че не и да харчите от тях още при приемането им. Така парите ще се задържат в дома ви.

Има и още доста суеверия, в които (кой знае) може и да се крие някаква истина. От тях ние избрахме тези, които най-лесно бихме могли да осъществим. Ето 10 български и непознати поверия по какъв начин да задържим парите при нас.

 10 български и непознати поверия по какъв начин да задържим парите при нас

1. Монетите и банкнотите е по-добре да се вземат с лявата ръка, а да се връщат с дясната.

2. Не би трябвало да се дават пари назаем в понеделник и в неделя, тъй като могат да не ви ги върнат.

3. Най-неподходящият ден от седмицата за връщане на дълг е понеделникът. Ако го извършите, в никакъв случай няма да имате пари.

4. За да постигнете финансово благоденствие в новото жилище, би трябвало при нанасянето да посипете пода със сребърни монети.

5. Всеки знак на благосъстоянието би трябвало да се държи в югоизточния завършек на жилищното помещение. Този ъгъл покровителства благосъстоянието.

6. Най-добре е да съхранявате парите си в червени пликове. Можете даже върху тях да нарисувате дърво.

7. В портмонето постоянно би трябвало да има някакви пари.

8. Намерените пари не носят благополучие и по тази причина не би трябвало да ги задържате в портфейла си. Раздайте ги на нуждаещите се или неотложно ги похарчете.

9. Каквото и да става, би трябвало да вярвате, че сте почтени за парите, и те обезателно ще се появят.

10. Ако се разсипят монети от портмонето ви, най-добре е да ги събирате с дясната ръка.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР