Съществуването на видеозапис на охранителна камера бе широко популяризирано, коментирано

...
Съществуването на видеозапис на охранителна камера бе широко популяризирано, коментирано
Коментари Харесай

Пуснаха кадри от охранителна камера, заснела борбата в колата на Пейо

" Съществуването на видеозапис на охранителна камера бе необятно разпространявано, коментирано и оценено през последната седмица, както от представители на формалните институции, по този начин и от медиите. След деликатен обзор на видеоматериала, преценихме, че той би трябвало да стане обществено притежание, поради надделяващия публичен и медиен интерес към случая ", написаха от " Биволъ " в .

От уеб страницата прецизираха, че оповестените фрагменти, които са с дълготрайност от малко над 4 минути, са преднамерено редактирани и отрязани, цензурирани от тях , тъй че на него да не се виждат лицата на убийците, нито това на жертвата.

За съществуването на записа стана ясно от от съвещанието, на което бяха прегледани ограниченията за неотклонение на Трифонова и Пеева. То протече при закрити врата по настояването на юристите им, защото майката - посланик от кариерата и някогашен консул на България в Тайланд - била публично известна персона. 

В документа е записано, че от показанията на бащата на жертвата - Орлин Пеев, се открива, че взаимоотношенията сред сина му и брачната половинка му Габриела не са били положителни. Именно за споразумяване на взаимоотношенията посред съпрузите, свързани с контактите с децата, на 18 януари Пейо имал уговорена среща с Габриела пред нейния дом, който е в блок 308 на улица " Елемаг " в столичния квартал " Изгрев ". 

Орлин Пеев твърди, че заради подозрения и опасения за сигурността на сина си, е последвал управлявания от него лек автомобил " Пежо " до блока на снаха си и майка й. През постройката Пеев-старши е видял колата на сина си и е видял по какъв начин в нея се качва 33-годишната Габриела. 

От определението им не излиза наяве дали бащата е станал очевидец на убийството на сина си. Жестокото закононарушение обаче е било снимано от охранителни камери в региона, пишат магистратите. Те прецизират, че видеозаписите са конфискувани, а към материалните доказателства по делото има и голям брой биологични следи. 

Dir.bg предизвестява, че въпреки записът да е редактиран, наличието му може да разстрои малолетни, бременни и по-чувствителни читатели. 



При осъществената в Съдебна медицина аутопсия на 44-годишния Пейо Пеев е открито, че причина за гибелта му е " остра сърдечно съдова и дихателна непълнота " и надлежно " механична асфиксия " от прилепяне на шията, т.е. мъжът е бил удушен.

 

Тялото му бе намерено на идващия ден - 19 януари, в лекия автомобил, оставен от майката и дъщерята край хижа " Алеко " на Витоша. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР