Съществува висш разум, който в пъти превъзхожда човешкия!Първото пътуване до

...
Съществува висш разум, който в пъти превъзхожда човешкия!Първото пътуване до
Коментари Харесай

Космонавтът Михаил, който прекара рекордно време в МКС : Съществува висш разум, който в пъти превъзхожда човешкия!

Съществува върховен разсъдък, който в пъти превъзхожда човешкия!Първото пътешестване до Марс ще може да се реализира след 30 години. Това съобщи космонавтът, завърнал се на земята след 340 дни в открития Космос – най-дългия престой в Международната галактическа станция, представен от Нова телевизия.
27 март 2015 година Космонавтът Михаил Корниенко и астронавтът Скот Кели се сбогуват със Земята и поемат към една от най-важните галактически задачи.Целта на опита е да тества човешките реакции и организъм в продължителна безтегловност – като подготовка за бъдеща задача до Марс.„ Истината е, че за мен беше надалеч по-лесно да устоя физически, в сравнение с душевен ”, споделя Корниенко. За съвсем година в Космоса двамата космонавти съумяват да обиколят Земята 5 440 пъти и да следят общо 10 880 слънчеви изгрева и залеза.
Земята е друга според от това от коя страна я гледаш – дали откъм Австралия, или пък откъм Южна Америка. Но отвред наподобява прелестна ”, безапелационен е Корниенко.И макар че не се е натъкнал на извънземен живот, космонавтът е уверен, че не сме сами във Вселената. „ Моето чувство е, че съществува върховен разсъдък, който в пъти превъзхожда човешкия. В нашата вселена има милиарди звезди. Съществуват и хиляди галактики. Абсурдно е да мислим, че сме пъпа на Вселената. Ще изпълним връзка, когато нашият разсъдък доближи до това равнище, на което е техният ”, споделя още Корниенко.Категоричен е, че няма самообладание още веднъж да полети в Космоса.
Hidden Truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР