Съществува суеверие, което гласи, че паяците са онези насекоми, които

Съществува суеверие, което гласи, че паяците са онези насекоми, които ...

Разпръснете няколко кестена и паяците ще изчезнат от дома ви


Съществува суеверие, което гласи, че паяците са онези насекоми, които не бива да убиваме, ако не искаме да сме нещастни. Дали е вярно или не, няма как да сме сигурни. Суеверия колкото искате. Има обаче хора, които истински се страхуват от паяци. Присъствието на многокраките насекоми може да ги влуди и да ги накара да изпаднат в паника.

Не е задължително да убивате паяците, ако се страхувате от тях. Можете единствено да ги прогоните от дома си с няколко лесни трика. Днес ще ви споделим за един такъв, който е изпълним с помощта на няколко кестена.

Разходете се из парка, докато времето все още позволява, и съберете няколко шепи с кестени. С тях можете дори да декорирате дома си.

Как да изгоним паяците от вкъщи БЕЗ да ползваме отровни химикали Как да изгоним паяците от вкъщи БЕЗ да ползваме отровни химикали
Паяците са най-често срещаните посетители в домовете ни. Но голяма част от хората се страхуват от тях, а и друг негатив са паяжините, с...

Помнете, че паяците се превръщат в неканени гости, когато времето навън започне да хладнее. Те търсят топлина и това е причината да ги виждате по ъгли, первази, на входа на вратата.

За да не се налага да ги убивате, разпръснете по няколко кестена на тези ключови места и ще видите как насекомите съвсем скоро ще изчезнат.
Как кестените гонят паяците
Кестените действат отблъскващо на паяците със своя аромат. Ако искате да подсилите аромата, пробийте няколко малки дупки в самия кестен. Направете го с игла или друг остър предмет, но внимавайте да не се нараните.

Ако не успявате да откриете кестени и да се възползвате от това тяхно качество, заменете ги с жълъди. Техният аромат също толкова добре ще се справи с прогонването на паяците от дома ни!

Източник: actualno.com