Съществува непосредствена опасност от война с Русия, предупреждава началникът на

...
Съществува непосредствена опасност от война с Русия, предупреждава началникът на
Коментари Харесай

Шефът на отбраната на Белгия: Има непосредствена опасност от война с Русия

Съществува непосредствена заплаха от война с Русия, предизвестява началникът на защитата на Белгия адмирал Мишел Хофман, представен от локални медии. " Има от какво да се тревожим ", добавя той.

Според него Европа незабавно би трябвало да се приготви и да покаже ясно, че е способна да се отбранява. Преди Русия да нахлуе в Украйна, съветско нахлуване против Европа изглеждаше немислимо, споделя адмиралът. Той отбелязва, че съветският президент Владимир Путин все по-често насочва закани и Русия непрекъснато се превъоръжава и преценява производството с военновременните потребности. Руснаците към този момент демонстрираха готовността си да атакуван собствен комшия, добавя Хофман.

По неговите думи може да се чака, че Москва ще отвори втори фронт в околните години, като продължи войната в Украйна. " Трябва да създадем нужното, с цел да разполагаме със качествата да предотвратим сходно развиване и да покажем решителност да отвърнем на удара при потребност, упорства той. Европа незабавно би трябвало да се приготви. Онези, които се стремят към мир, би трябвало да бъдат подготвени за война, с цел да разубедят Русия ", прибавя Хофман, представен от Българска телеграфна агенция.

Той показва скептицизъм за войната в Украйна. Адмиралът упорства страните от НАТО да допринесат за опциите за обезсърчаване на съветската страна да предприеме нахлуване против страна от пакта.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР