САЩ ще публикуват кадри от сблъсъка над Черно море. Съединените

...
САЩ ще публикуват кадри от сблъсъка над Черно море. Съединените
Коментари Харесай

САЩ ще публикуват кадри от сблъсъка над Черно море

Съединени американски щати ще разгласяват фрагменти от конфликта над Черно море. Съединените щати упрекнаха Русия в “неуместно, безконтролно и рисково държание ” по отношение на вчерашния случай над Черно море.

Вашингтон предизвестява Москва да не изостря обстановката в района. Американските въоръжени сили оповестиха, че са били принудени да разбият собствен безпилотен дрон, откакто е бил прихванат от съветски изтребител, който му е развалил витлото.

Москва отхвърли и съобщи, че американският дрон евентуално се е разрушил вследствие на внезапна маневра. Руското министерство на защитата отхвърли изказванията, че въобще е имало конфликт.

Москва оповестява, че техни изтребители са изхвърчали, откакто е било открито, че има извършител, заплашващ да навлезе в съветското въздушно пространство, предава Българска национална телевизия.

Съветникът по сигурността на Белия дом Джон Кърби съобщи, че ще бъдат оповестени фрагменти от конфликта сред дрона и съветския аероплан, с които ще бъде комплициран завършек на спекулациите.

Съединени американски щати ще разгласяват фрагменти от конфликта над Черно море

Наводнения в Турция

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР