САЩ ще продължат политиката си относно миграцията и ще се

...
САЩ ще продължат политиката си относно миграцията и ще се
Коментари Харесай

От Белия дом метафорично се заканиха на съда заради мигрантите

САЩ ще продължат политиката си по отношение на миграцията и ще се опълчват на правосъдните решения, които попречват указите на президента Доналд Тръмп. Това се показва в изказване, оповестено от пресслужбата на Белия дом, съобщи БГНЕС.
" Едно от съдилищата за следващ път подкопа резултата на имиграционния закон на Съединени американски щати “, отбелязва пресцентъра, без да показва категорично за кое решение тъкмо става въпрос.
По-рано в сряда (19 декември) федералният арбитър Джон Тайгър удостовери решението за блокиране осъществяването на указа на Тръмп за отричане на леговище на мигранти, които пресичат нелегално границата. Заедно с това излезе и решението на различен арбитър от окръг Колумбия, който пък блокира различен декрет на президента за ограничението на опцията за кандидатстване за леговище за избрани категории мигранти.
" Днешното решение е образец за правосъдна интензивност, която предизвиква мигрантите да подхващат съществени опасности (да влязат незаконно в страната), предизвиква и незаконни организации, които предизвикват суматоха в нашето полукълбо и подкопава законите, конституцията и суверенитета на Съединените щати ", се споделя още в изказването. " Ще продължим да поддържаме върховенството на закона и да се противопоставяме на тези безразсъдни решения ", обявиха от пресслужбата на Белия дом.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР