САЩ се впускат в създаването на нов военен блок, насърчавайки

...
САЩ се впускат в създаването на нов военен блок, насърчавайки
Коментари Харесай

Ким Чен Ун: САЩ създават азиатска версия на НАТО

САЩ се впускат в основаването на нов боен блок, насърчавайки тристранното съдействие с Япония и Южна Корея, сподели водачът на КНДР, представен от ТАСС.
Съединени американски щати, под предлог за подсилване на съюзническите си връзки с Япония и Южна Корея, в действителност основават „ азиатска версия на НАТО “. Това, както съобщава информационната организация, разгласи севернокорейският водач Ким Чен-ун на 31 декември на VI пленум на Централния комитет на Корейската работническа партия.

„ Насърчавайки тристранното съдействие с Япония и Южна Корея, под претекст за „ подсилване на алианса “, те се впускат в основаването на нов боен блок като „ азиатската версия на НАТО “, се споделя в отчета. Лидерът на страната отбелязва, че " Съединени американски щати и враждебните сили " са получили " сериозен удар " заради укрепването на военния потенциал на КНДР и в този момент " треперят от боязън и безпокойствие ".
В тази обстановка, отбелязва Ким Чен Ун, Северна Корея би трябвало да постави два пъти повече старания за подсилване на военния си потенциал. В доклада му се отбелязва, че главната задача на нуклеарните въоръжени сили е „ да възпират войната и да пазят мира и стабилността “, само че в случай че това се провали, Пхенян е подготвен да „ извърши друга задача, неотбранителна “.
 


В тази връзка беше сложена задачата да се създаде нова междуконтинентална балистична ракета, която да разреши при положение на нахлуване неотложно да нанесе ответен нуклеарен удар. В средата на декември Пхенян заяви за сполучливи наземни тествания на нов мотор с твърдо гориво с висока двигателна сила. Съществуващите междуконтинентални ракети на КНДР са оборудвани с мотори с течно гориво, което прави подготовката им за изстрелване прекомерно дълга.
Освен това на Държавното галактическо ръководство беше предоставено да създаде разследващ спътник, както и да приключи основаването на ракета-носител за него, чиято разработка е на финалния стадий. Планира се в близко бъдеще да бъде изстрелян първият боен сателит, прибавя ТАСС.
Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в
 
 
 
01 Яну 20231201 Яну 20235301 Яну 202375301 Яну 202335501 Яну 202316801 Яну 2023138КоментариСамо по този начин!01 Яну 2023 9:53ч.
Браво на Ким Чен Ун! Един същински общественик, защитаващ страната си!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Диктатура са,01 Яну 2023 11:32ч.
Обаче са разбрали следното: Ако искаш да се развиваш независимо, първо би трябвало да създадеш подобаващ боен капацитет. Друг метод няма. И в случай че не бяха диктатурата която са, надали биха могли да го реализиран. Пълно благополучие няма. Но без независимо развиване, няма разцвет. И да има, могат да ти го лишават мощните когато и да им хрумне. Жив образец е Европейски Съюз, заставен да си подценява икономическите ползи в интерес на Съединени американски щати
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати на всички места безсмислени обединения и тоталитарно работещи организации, ръководени от САЩ01 Яну 2023 11:55ч.
Съединени американски щати са " шило в торба не стои ". Откъдето и да ги погледнеш, жалка работа, извор на безпокойство и празноглави дейности.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Абе Ким може да приказва каквото си иска01 Яну 2023 12:14ч.
нашите парапети са уверени, че в Северна Корея хората от апетит пасат трева...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Абе богати няма,01 Яну 2023 12:25ч.
Ама и толкоз клошари колкото у нас, сигурно няма...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ГАГА01 Яну 2023 12:33ч.
У нас клошарите са в Парламентата. За шепа черни гологани продават и Родител1 и Родител2.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЙКай01 Яну 2023 12:53ч.
Това е правилно! сащ и англия постоянно подстрекават и основават спорове!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Докато ги има01 Яну 2023 12:58ч.
Не е наложително постоянно да поносим да се раждат такива, дето ще научат британски от майка си.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЗИП01 Яну 2023 13:13ч.
Има късмет за човечеството, до момента в който има естествени страни като Русия, Северна Корея и Еритрея
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати знам, че нищо не знам01 Яну 2023 13:58ч.
Направи си в този момент и една самопародия на крадеца, като си толкоз умел на пародиите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Дек 2022156024 Дек 2022279129 Дек 2022100328 Дек 2022545
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР