САЩ са на финала на президентските избори. Съвсем скоро ще

...
САЩ са на финала на президентските избори. Съвсем скоро ще
Коментари Харесай

Стана ясно какво ще прави Тръмп, ако загуби изборите за президент от Байдън

Съединени американски щати са на финала на президентските избори. Съвсем скоро ще разберем дали Джо Байдън ще е новият президент на страната или Доналд Тръмп ще продължи да населява Белия дом още четири години. Въпреки че политическият му рейтинг се утежни фрапантно, актуалният американски президент не има вяра, че може да изгуби вота на жителите, написа dnes.bg.

Често мненията му, които включват опцията за загуба, са направени като опит да унижи съперника си. На протест в Уинсконсин Тръмп съобщи, че ще е потиснат, в случай че загуби от Байдън:

"Ако изгубя, то ще е от най-лошият претендент за президент в историята на Америка. Ако изгубя, какво ще направя? Бих предпочел да се изправя против някой заслужен и в случай че изгубя, най-малко да продължа живота си умерено ", сподели Тръмп.

Но в случай че въпреки всичко загуби от Байдън, по какъв начин Тръмп би траял живота си? Коментарите му дават разнообразни версии - от тази, че в никакъв случай повече няма да го забележим, до опитът да сътвори своя лична медия.

Да се вкопчи в Белия дом?

През юни Тръмп съобщи пред Fox News, че "Ако не печеля, не спечелвам " и че ще "продължи и ще прави други неща ".

Коментарите бяха признати като примиряване с това, че изборите ще бъдат изгубени. Но доста пъти по-късно президентът на Съединени американски щати обявяваше, че няма да одобри загубата и "няма да съобщи властта спокойно ".

"Трябва да забележим какво ще стане. Няма да кажа да, само че няма да кажа и не. Не го направих и предния път ", съобщи Доналд Тръмп.

А неговата племенница, която издаде скандална книга за него, бе безапелационна, че чичо й ще отиде "по-далеч, в сравнение с можете да си визиите ", с цел да остане в Белия дом.

"Никога повече няма да ме видите "

На 19 септември на протест в Северна Каролина Тръмп разгласи: "Ако изгубя от него, не знам какво ще върша. Никога повече няма да приказвам пред вас.

Никога повече няма да ме видите. " Така президентът загатна, че загубата от Байдън ще бъде толкоз унизителна, че той ще би трябвало да изчезне. Шегата му зарадва тълпата.

Но Джо Байдън се възползва от думите на Тръмп за своята акция. На идващия ден той разгласява малко видео в Twitter с шегата на президента на Съединени американски щати, в чиито край бе добавено "Аз съм Джо Байдън и утвърждавам това известие. "

"Ще отида в Търнбъри да играя голф "

През април 2016 година Тръмп прави сходно изявление, още преди да си е спечелил номинацията за президент на републиканците. Тогава той се майтапи със изгубилите претенденти, които дават тирада на помирение след края на изборите.

"Кандидатите " се борят шест месеца и споделят ужасни неща, най-лошите неща, които можете да си визиите ", сподели той. "И тогава един от тях губи, а другия печели. А този, който загуби, споделя: "Просто желая да поздравя съперника си.

Той е брилянтен човек, ще бъде популярен губернатор или президент, или каквото и да е. "Не съм сигурен, че в миналото ще ме видите в такава светлина.

Не мисля, че ще изгубя, само че в случай че го направя, не мисля, че в миналото ще ме видите още веднъж, хора. Мисля да отида в Търнбъри и да играя голф или нещо сходно "

Търнбъри е шотландското голф игрище на Тръмп.

"Ще направя някакъв тип медийна империя "

По време на изборите през 2016 година се появиха клюки, че кандидатурата на Доналд Тръмп за президент е рекламен трик, целящ да увеличи рейтинга му за следизборна медийна империя.

Vanity Fair рапортува за слуховете през юни 2016 година, че някогашната риалити звезда обмисля да стартира ефирен канал при положение, че загуби изборите.

Сега, преди изборите през 2020 година, тези клюки се появиха още веднъж. Няколко източника удостоверяват пред Insider, че Джаред Кушнер, зетят на президента, неведнъж е повдигал концепцията за телевизионна мрежа с марката Тръмп.

"Няма подозрение, че бъдещето на Джаред е в построяването на някаква медийна империя ", сподели един от републиканците, осведомен с полемиките. "Той има вяра, че да контролираш медиите значи да контролираш политиката, да контролираш хората. "

Белият дом отхвърли информацията.

Помилване

Ако изгуби изборите Тръмп ще има още 77 дни в Белия дом.

Президентското опрощение е юридически неусложнено и "действа по метода, по който си представяте, че работи президентството - махнете с ръка и всичко е готово ", споделя пред Politico Куинта Юречич, ръководещ редактор на блога Lawfare.

Това е мощ, която Доналд Тръмп е употребявал 28 пъти по време на президенството си, в това число да размени присъдата на някогашния републикански пълководец и близкия си помощник Роджър Стоун през юли.

Комутацията на Стоун демонстрира по какъв начин способността за опрощение предлага средство за създаване на взаимоотношения, които биха могли да бъдат потребни при прехода към живота след Белия дом.

Това би било и изключително потребно поради броя на правосъдните каузи, с които Тръмп може да се сблъска след края на мандата му.

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ПОДРОБНОСТИ ЗА ИЗБОРИТЕ В Съединени американски щати
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР