САЩ предупредиха да не се пътува до заради нарастващия брой

...
САЩ предупредиха да не се пътува до заради нарастващия брой
Коментари Харесай

Вашингтон с предупреждение към пътуващите до Гърция

САЩ предизвестиха да не се пътува до поради възходящия брой на случаи на COVID-19. Препоръката на Американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите се отнася също за Ирландия, Андора и Малта, заяви.

За тези страни рискът е нараснал до “Ниво 4: Избягвайте пътуванията ”, заяви Ройтерс. Рискът в България е оценен като “Първо равнище: Използвайте естествени защитни ограничения ”.
 В Гърция затварят археологическите обекти навън В Гърция затварят археологическите обекти навън
Археологическите обекти навън в Гърция ще останат затворени сред 12:00 и 17:00 часа от вторник до четвъртък (3-5 август) заради в...

Преди ден броят на новопотвърдените случаи на коронавирусна зараза в Гърция още веднъж надвиши 2000 души, а хоспитализациите и броят на хората, нуждаещи се от респиратори, продължава да нараства, заяви в. “Катимерини ”.

В същото време Гърция към момента има едно от най-високите равнища на имунизация в Европа и е подготвена да предложи трета доза ваксина на най-уязвимите групи от септември, в случай че е належащо. Почти 5,2 милиона души са изцяло имунизирани против ковид в страната, което съставлява 48% от цялото население и 58% от възрастните

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР