САЩ паркираха самолетоносач в Южна КореяЯдреният самолетоносач на САЩ Роналд

...
САЩ паркираха самолетоносач в Южна КореяЯдреният самолетоносач на САЩ Роналд
Коментари Харесай

Роналд Рейгън ще възпира ядрените опити на КНДР

САЩ паркираха самолетоносач в Южна Корея
Ядреният самолетоносач на Съединени американски щати " Роналд Рейгън ", както и кораби от оперативния му състав акостираха в южнокорейския пристанищен град Пусан в югоизточната част на страната.

Американският самолетоносач дойде в петък в Южна Корея за първи път от пет години насам, предадоха международните организации. Акостирането на пригодения за нуклеарни оръжия самолетоносач е в границите на общи учения на двете страни, само че и проява на мощ против Северна Корея. 

" С дислоцирането на самолетоносача " Роналд Рейгън " се показва силата на партньорството сред Южна Корея и Съединени американски щати ", съобщи пред Агенция Франс Прес представител на южнокорейското министерство на националната защита. Целта на идването на военните кораби е да " възпре нуклеарните закани и изстрелването на ракети от Северна Корея ", споделиха още от ведомството.

Освен самолетоносача " Роналд Рейгън ", в американската бойна флотилия вземат участие ракетен крайцер и унищожител, като всички те са пристигнали от нормалното си местоположение край крайбрежията на японския град Йокосука.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР