САЩ, Франция и Великобритания нанесоха ракет удар по бази на

...
САЩ, Франция и Великобритания нанесоха ракет удар по бази на
Коментари Харесай

По жертви от катастрофи бием химическите и ракетните атаки в Сирия

САЩ, Франция и Англия нанесоха ракет удар по бази на сирийската държавна войска. Според съветското Министерство на защитата са починали трима души. Изстреляни били към 100 ракети. Цитираната информация е от публични източници на Москва. 15 часа преди ракетната офанзива в Сирия, на автомагистрала „ Тракия “ в злополука с рейс умират 6 индивида, а 22 са ранени, някои от които тежко. Автобусът карал с 93 км/ч. Според министър Нанков пътните услови на мястото на случая са съвършени. Според началник на компанията транспортьор рейсът е чисто нов, съвременен и в съвършено положение. Само че мястото край Вакарел, където става случая, се трансформира в гробница, макар всичките перфектности.

Простете за черния комизъм, само че излиза, че рейс, кола и българска автомагистрала са многократно „ по-ефективни “ от 100 супер съвременни крилати ракети „ въздух-земя “ – „ Storm Shadow “ и самолети В-1 и „ Торнадо “ взети дружно.

Това не е всичко. След последното потребление на химическо оръжие в сирийския гр. Дума са починали към 70 души. Градът е нападнат с бомби, съдържащи токсични отровни субстанции. През последната година от офанзиви с химически оръжия са починали към 180 души – военни и цивилни лица.

През 2017 година по българските пътища са починали 678 души, а 8700 са ранени. Само за една година. Щетите никой не е изчислявал. Европейски специалисти правят оценка загубата на един човешки живот в злополука на към 1 – 1,3 млн евро. Грубо казано, това прави загуба за страната ни от над 2 млрд лв.. С ангажимента, че човешкия живот е скъп.

Нашата страна е преди всичко по жертви на произшествия с съвсем 100 души на 1 млн население, при приблизително 49 жертви за Европа.

Може да наподобява неточно сходно съпоставяне, само че ужасът по пътищата и ужасът от невъзможността страната да се оправи с проблемите по пътищата са факт. Жертвите също.

Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР