Сашо Йовков бе освободен на 14 януари от длъжността ръководител

...
Сашо Йовков бе освободен на 14 януари от длъжността ръководител
Коментари Харесай

Сашо Йовков вече не е шеф на спорта в БНТ

Сашо Йовков бе освободен на 14 януари от длъжността началник на дирекция " Спорт " в Българска национална телевизия с решение на Управителния съвет.

Това заяви генералният шеф на публичната телевизия Емил Кошлуков. " Той беше в изпитателен период от 6 месеца и на съвещанието си през днешния ден (14.01.) управителният съвет реши да не възобновява контракта му ", сподели Кошлуков, представен от Стандарт. Причината е несправяне със отговорностите.

" Изтече изпитателният ми период. От близо година съм в години за пенсия и считам да подам документите си за пенсиониране. ", бе коментарът на Йовков.

Сашо Йовков работи в Българската национална телевизия към този момент 30 години, като кариерата му стартира в Ефир 2. През 2017-а година бе измежду претендентите да оглавят Българска национална телевизия. През предишното лято Йовков още веднъж бе измежду претендентите за началник на Българска национална телевизия. По време на финалното прослушване той получи 2 гласа от Съвет за електронни медии, а главния му съперник за поста Емил Кошлуков взе 3 и по този начин оглави Българска национална телевизия. 


 
 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР