Сашо Кадиев отново бе най-колоритната и емоционална личност в Аз

...
Сашо Кадиев отново бе най-колоритната и емоционална личност в Аз
Коментари Харесай

Погром в „Аз обичам България“: Сашо Кадиев побесня, рита столове и си би шута

Сашо Кадиев още веднъж бе най-колоритната и прочувствена персона в „ Аз обичам България “ и довечера.
Актьорът и ефирен водещ обаче направи нещо, което бе на път да срине положителните усещания, които оставя в телевизионната игра по bTV.
За първи път след нейното завръщане в ефир участник си разреши да си тръгне демонстративно и да изостави тима си, и това се оказа точно Кадиев.
Повод за неговия яд беше играта „ Рожден ден “, на края на която тортата избухна в ръцете на Деси Стоянова, което съгласно регламента автоматически означаваше, че всички точки от тима на Сашо отиват в този на тима с капитан Камен Алипиев-Кедъра, в който са също Албена Михова и Благовест Аргиров. Така селекцията на Кедъра поведе с 43:0.
Обективността обаче изисква да признаем, че Деси нямаше никаква виновност, защото й бе заложен сложен въпрос, а до приключването на времето оставаха броени секунди и тя нямаше време да каже „ пас “ и да изиска нов въпрос.
Това обаче не бе задоволително да Кадиев да преглътне загубата, защото съгласно него са дали отговор на повече въпроси, и откакто ритна стола, той напусна играта.
Виждайки гърба му, Благовест със удовлетворение означи, че Сашо очевидно не умее да губи, само че малко по-късно се оказа, че синът на Катето Евро е размислил и се завърна при своите съотборници Деси и Светослав Аргиров.
Тримата още таят очаквания, че могат да осъществят цялостен поврат, тъй като остават много игри, а най-после ще се върти и колело на шанса, в което има както 100, 50 и 25 точки, по този начин и минус 20, написа Блиц.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР