Сашо Ангелов е фаворит за треньорския пост в Етър, съобщава

...
Сашо Ангелов е фаворит за треньорския пост в Етър, съобщава
Коментари Харесай

Стана ясно кой е фаворит за треньорския пост в Етър

Сашо Ангелов е любимец за треньорския пост в Етър, оповестява " Тема Спорт ". Както е известно след извънредно слабия старт на виолетовите в елита, като те завоюваха едвам 4 точки в 10 мача, то столът на сегашния ментор Емануил Луканов и се чака рокада в идващите часове. От управлението на болярите са разгледали два разновидността, само че Станислав Генчев е декларирал, че на този стадий няма интерес към позицията.

Това ще бъде трети престой на Ангелов на " Ивайло ", като той не се позлва с цялостна поддръжка на почитателите, защото част от кариерата му минава в районния противник Локомотив Горна Оряховица. Вторият татко на Валери Божинов е водил още отборите на Ботев Враца, Добруджа и Янтра.
 Луканов загатна, че ще си тръгне от Етър
Луканов загатна, че ще си тръгне от Етър

" Болярите " записаха поредна загуба

В същото време героят за Пирин в мача с Етър Борис Тютюков съобщи, че се любува на момента и се стреми да употребява шанса.

" Всеки от тима се раздаде и мисля, че справедливо се поздравихме с успеха. Щастливи сме и се надявам да не преставам по този начин. Чувствам се добре, любувам се на момента и шанса. Излизам всеки мач да вкарам и да победим. Добре се усещаме при господин Тренчев ", сбит бе създателят на двете попадения за орлетата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР