Изглежда Продължаваме промяната се старае умишлено да генерира максимален брой

...
Изглежда Продължаваме промяната се старае умишлено да генерира максимален брой
Коментари Харесай

Скандалната Султанка Петрова стана лице на „Промяната“

Изглежда Продължаваме промяната се старае съзнателно да генерира оптимален брой кавги в редиците си около вота. Последните изцепки са водаческите места на партията за вота на 9 юни. Най-потресаваща за актива на партията се оказала лидерката на групировката в Сливен – някогашният зам.-социален министър от кабинета на Бойко Борисов – Султанка Петрова.

 

Патриотката е напуснала тихомълком редиците на Валери Симеонов и се озовала неизвестно по какъв начин преди всичко в Сливен, втрещени са от дъното на душата си деятели на Политическа партия. Петрова се прочу като управничка само с безобразни кавги и спорове на ползи, а най-после се оказа и забъркана в гибелта на служащ в Партийния дом, напомнят разтреперани деятели на „ Продължаваме Промяната “.

 

Султанка, чийто брачен партньор е от милиционерската школа, бе забъркана в скандалния случай със гибелта на служителя Даниел Тасев в Партийния дом през юли 2018 година Тогава в шахта до Народното събрание бе открито тялото на 25-годишния охранител, който е работил защита за компанията, която пазеше преустройването на някогашния Партиен дом в тогавашната бъдеща постройка на Народното събрание. Оказва се, че съучастник във компанията е заместник-министърът на труда и обществената политика Султанка Петрова, която бе и народен представител от Патриотичния фронт, а притежател е шурей й. Пет години прокуратурата се занимава с присъединяване на Султанка в скандалната гибел на служителя, а предходната година техническият началник на ремонта е притеглен дефинитивно като обвинен поради нещастието. Петрова се отървава от правосъдно гонене, само че абсурдът не утихва.

От „ Продължаваме промяната “ са в потрес, че някогашната патриотка е лидер на листата им в Сливен, а петното от абсурда щяло да се лепне на тях. Активисти от партията на Кирил Петков и Асен Василев припомниха и друго – брачният партньор на Петрова бе дебитор на Национална агенция за приходите, а задълженията поради неплатените му налози, възлизаха на близо 90 000 лв..

 

Четири дни, откакто медиите огласиха борчовете, Петю Петров се разплати с страната.

 

Първоначално от Приходната организация огласиха, че половинката на Султанка дължи близо 890 бона на страната, но по-късно се оказа, че сумата е 90 хилядарки.

Султанка Петрова се наложи да влиза в пояснителен режим и поради следствие за спор на ползи поради компанията на шурей си, но КПОНПИ предстоящо не откри подобен, до момента в който фурията бе на власт в общественото министерство.

 

Докато сливенският актив на Политическа партия се тресе от яд поради новата си лидерка, из цялата страна пък Политическа партия се тресе поради други наместени за първи в листите.

Масово деятели напущат демонстративно партията поради несправедливи по думите им подредби на местата за депутати. Пръв си потегли бургаският водач Константин Бачийски, защото му бе оповестено, че ще е финален в листата за морския град.

Последва го и Росен Костурков, който се възмутил от реденето в Пловдив-област.

На ръба да си тръгне омерзен е и един от най-смислените депутати на Политическа партия – Иван Белчев от Русе, откакто Кирил Петков намърдал за лидер Мартин Димитров.

 

„ Промяната “ са на ръба да вземат и един мандат от дунавския град, а Белчев се надявал да е пръв, защото Димитров по традиция се инсталира в столичния, 23-ти МИР.

Поставянето му в Русе потресло локалния актив на партията, който  харесва Белчев, само че поради Мартин Димитров депутатът нямало да види нов мандат, вбесени са русенци. Същата обстановка се разиграва и с икономиста и народен представител Искрен Митев, който поради подреждането на местата за парламент се разгневил и теглил сочна хула, разкриват депутати, и избрал да се състезава единствено за Брюксел.

Автор: Уикенд, crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР