Сашка Васева успешно се възстановява след операцията от тумор в

...
Сашка Васева успешно се възстановява след операцията от тумор в
Коментари Харесай

Гласът на Сашка Васева се възвърна

Сашка Васева сполучливо се възвръща след интервенцията от израстък в мозъка!

" Сашка се усъвършенства, има лек прогрес със зрението. Лечението й е постепенно, само че се надявам, че скоро към този момент ще вижда, както преди. В момента сме на прегледи в Германия и всичките й индикатори са в норма. Правим си проекти през август да вървим на море на нашето Черноморие, само че поради замърсяванията може и в чужбина да заминем. Надяваме се здравословното положение на брачната половинка ми да разреши една къса отмора на морския бряг ".

Това описа Христо Бакърджиев, половинка и най-силна опора на Дупнишката Мадона.

Сашка претърпя тежка намеса поради израстък в мозъка, а възобновяване на певицата е комплицирано и дълготрайно. Фолклегендата изцяло ослепя и изгуби всякаква вяра още веднъж да прогледне. Сашка стартира да е по-добре след животоспасяващата интервенция в Германия, която продължава повече от 12 часа, докторите отстраняват израстък от главата й, огромен колкото яйце. Образуванието е притискало зрителния нерв на изпълнителката и това е повода Сашка да ослепее изцяло.

Като грижлив и безрезервен брачен партньор Христо описа, че е влагал и продължава да влага всичките си сили, с цел да помогне на жена си да се усеща допустимо най-добре, с цел да се излекува по-бързо и с помощта на него и грижите му Васева към този момент се усъвършенства.

" Винаги ще се боря за Сашка и няма да се предам! Тя е част от мен и в никакъв случай няма да я оставя, тъй като даже и нещо да наподобява невероятно на пръв взор, имам вяра в чудеса и че всичко е постижимо, стига да я има вярата и любовта. Ако един мъж се откаже от брачната половинка си, той губи себе си, своя морал и всичко, което е бил до този миг ", безапелационен е Бакърджиев.

След забележителното усъвършенстване на фолклегендата мъжът й е оптимистично надъхан и с закачлив звук показа, че се радва на това по какъв начин прегледите на Сашка са съвпаднали по този начин, че да избягат от неприятното време в България.

" Добре се съчетаха нещата да сме тук, тъй като времето е по-слънчево и хубаво, в сравнение с в България, само че към момента сме на пролетна вълна. Летните облекла стоят в дрешника, а щерка ни още върви на учебно заведение. Тук в Германия доста ги карат да учат. Училището й ще завърши чак на 26 юли, евентуално тогава ще се появи нашето лятно въодушевление ", описа Бакърджиев и добави:

" Гласът на Сашка изцяло се възвърна и при започване на септември, когато щерка ни ще стане на 16 години, ни е дала обещание цялостен концерт! Ще честваме уместно, тъй като това е огромен мотив. Детето ни пораства и ние сме доста щастливи родители ", с трогване показа Бакърджиев пред " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР