Със зрелищни двубой започва днес най-големият форум на Стария континент.

...
Със зрелищни двубой започва днес най-големият форум на Стария континент.
Коментари Харесай

Магията “Шампионска лига” се завърна

Със зрелищни дуел стартира през днешния ден най-големият конгрес на Стария континент. В първи ден на първия кръг от групите на “Шампионска лига ” феновете несъмнено няма да скучаят. Три от срещите приковават вниманието на футболния почитател още на старта на надпреварата. ПСЖ приема Борусия Дортмунд в най-атрактивния мач. С неспокойствие чакаме да забележим какво са ни подготвили възпитаниците на Луис Енрике. Дали Мбапе и компания са подготвени за по-сериозно показване и постигане до по този начин жадувания край или ще е поредна година на мултимилионно отчаяние, ще разберем скоро.

 Снимка: БГНЕС

В Милано пък сили мерят Милан и Нюкясъл. Първото полувреме приключи при резултат 0:0, като несъмнено по-активни са домакините, които изпуснаха редица положения пред един от най-хубавите вратари в шампионата – Ник Поуп. Впечатление прави завръщането на Сандро Тонали на “Сан Сиро ” въпреки и носещ екипа на противниковия тим.  Дали Росонерите ще се поздравят с триумфа или Свраките ще съумеят да излъжат своя съперник, ще узнаем след изиграване на втората част.

 Снимка: БГНЕС

Преместваме се на юг, с цел да обърнем внимание на дербито, което ще се изиграе на стадион “Олимпико ” в Рим. Лацио посреща Атлетико Мадрид, а двата тима имат остаряла задявка, защото през 2012, двата тима още веднъж се срещнаха в евромач. Тогава на 1/16 край испанския гранд в профил тима на Лацио след две победи. Римляните са подготвени за реванш, а почитателите на Орлите са измежду най-темпераментните в Европа и сигурно ще бъдат главен състезател в мача, който е с начален час 22;00.

 Снимка: БГНЕС

В останалите срещи любимците Барселона и Манчестър Сити посрещат респективно Антверп и Цървена Звезда. Фейнорд и Селтик ще премерят сили в Нидерландия. В Хамбург Шахтьор Донецк приема тима на Порто. Украинците са избрали втория по величина град в Германия за техен дом и там те ще одобряват гостите от Португалия. След първото полувреме пък в Швейцария, Йънг Бойс и Република България Лайпциг си рамзениха по един гол.

 Снимка: БГНЕС
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР