Със заявка за готовност за работа с всички парламентарни групи

...
Със заявка за готовност за работа с всички парламентарни групи
Коментари Харесай

Български Възход декларира пред екипа Плевнелиев - Паси готовност за работа с всички

Със поръчка за подготвеност за работа с всички парламентарни групи стартира срещата на представителите на „ Български напредък " с контактната група отпред с Росен Плевнелиев, президент на България в интервала 2012 до 2017 година и някогашния външен министър Соломон ПасиВ началото на срещата някогашният длъжностен министър на районното развиване Виолета Комитова удостовери, че " Български напредък " е подготвена да беседва с всеки в името на българския народ.

" Ако би трябвало да решим един въпрос на българските жители, да вземем за пример, съм давала поръчките " инхауз " ще се съюзя с всички партии, с всички политици в Народното събрание и не желая българските жители да ми се сърдят за това, тъй като съм надълбоко уверена, че, в случай че премахнем тези поръчки или ги ограничим, ще спестяваме държавен финансов запас и ще помогнем на всички нас ", добави Комитова, която показа усещанията си от първите три дни работа на Народно събрание.

" Бях доста учудена от това, че евроатлантически партии са в някакво грубо сблъскване. Смятам, че това би трябвало да се преодолява, в случай че те в действителност са евроатлантически ".

От своя страна, Росен Плевнелиев съобщи, че водените съвещания:

" По никакъв метод не целят основаването на каквото и да било държавно управление или обединения, само че целят търсенето на решение и търсенето на единодушие по тях ".

По-рано денем посредниците Росен Плевнелиев и Соломон Паси се срещнаха с представители на ГЕРБ-СДС, а в понеделник им предстоят диалози с Движение за права и свободи.

Информацията е на БНР
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР