Със затоплянето на времето, кърлежите започват да се появяват и

...
Със затоплянето на времето, кърлежите започват да се появяват и
Коментари Харесай

Няколко скилидки чесън и кърлежите ще стоят далеч от дома ви

Със стоплянето на времето, кърлежите стартират да се появяват и да се трансформират в част от всекидневието ни. Тези вредители могат да се окажат същински рискови за човешкото здраве и по тази причина с тях би трябвало в действителност доста да се внимава.

За предпочитане е да употребявате превантивно репеленти, чието деяние е потвърдено. Избягвайте разходките измежду буренясали терени и се пазете от улични животни. Нужно е да проверявате тялото си всекидневно, тъй като постоянно ухапванията от кърлеж са незабележими и не провокират никакъв дискомфорт.
 НИКОЙ не вярваше, че това избавя от КЪРЛЕЖИ, само че в този момент всички са единомислещи НИКОЙ не вярваше, че това избавя от КЪРЛЕЖИ, само че в този момент всички са единомислещи
Само като си помислим за кърлежи и тръпки ни побиват. Тези дребни инсекти могат да се окажат същински рискови за здравето на човек. Голя...

Как да предпазим дома си от КЪРЛЕЖИ?

В случай, че живеете в къща с дворно пространство и имате домашни любимци на двора, то би трябвало в действителност доста да се пазите от нашествията на вредителите. Запомнете, че близо 17 % от тях са носители на болести и могат да причинят Лаймска болест.

За да не се случва това и в никакъв случай да не попадате в плен на кръвожадното насекомо, ние ви предлагаме да се доверите на чесъна.

Това е зеленчукът, с помощта на който насекомите и вредителите биват отблъсквани. Миризмата на чесън ги принуждава да се отдръпват и да не ви приближават.
 Ако сте от тази кръвна група, ПАЗЕТЕ съдебна експертиза от кърлежи Ако сте от тази кръвна група, ПАЗЕТЕ съдебна експертиза от кърлежи
За голямо страдание сезонът на кърлежите е в разгара си и ние би трябвало доста да се пазим от тях. Тези дребни вредители са носители на Лай...

Можете да посеете от зеленчука в градината си, като по този метод изграждате „ преграда ”. Ако обаче смятате, че не е задоволително, разпръснете няколко скилидки чесън на прага на входната врата към закритите пространства. Това ще ви обезпечи спомагателна отбрана от кърлежите.

Доказано е, че насекомите не понасят миризмите на чесън и лук и точно заради тази причина експерти поучават да консумираме тези два зеленчука.

Разбира се, това не постоянно се оказва задоволително и колкото и да се пазим, то ние можем да бъдем ухапани от кърлеж. Ако това се случи, за предпочитане е да потърсите здравна помощ. Така ще сте сигурни, че насекомото е отстранено, дружно с хоботчето, а мястото дезинфекцирано.

В никакъв случай обаче не подценявайте кърлежите и се пазете от тях!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР