Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов старши

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов старши
Коментари Харесай

Назначиха нов заместник-главен секретар на МВР

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов старши комисар Живко Коцев е краткотрайно преназначен за заместник-главен секретар на Министерство на вътрешните работи. Той поема поста от през днешния ден и беше показан на шефовете на основни дирекции в наличието на основния секретар Петър Тодоров, заместник-министрите Стоян Темелакиев и Кирил Ценкин. Причина за решенето е дългата неспособност на основен комисар Станимир Станев да извършва отговорностите си, оповестиха от Министерство на вътрешните работи .

Като приоритет пред работата на Коцев министър Стоянов сложи противодействието на незаконната миграция, както и битката с пътно-транспортния травматизъм. От своя страна старши комисар Коцев благодари за доверието. Той акцентира, че е минал през всички равнища в системата на Министерство на вътрешните работи.

Коцев постъпва на работа в Министерство на вътрешните работи през 1991 година като полицай  в Столична дирекция на вътрешните работи. Работил е като контрольор в бранш " Престъпления срещу личността и грабежи “, шеф на бранш " Грабежи “, шеф на Четвърто РУ-СДВР, шеф на ОДМВР-Велико Търново, заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи. От март 2022 година до момента е шеф на ОДМВР-София.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР