Със заповед на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев започват

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев започват
Коментари Харесай

Демерджиев нареди проверки как издирваният Ангел Христов е влязъл в страната и си живеел в дома си

Със заповед на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев стартират две инспекции, свързани Ангел Христов. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Първата инспекция е за това по какъв начин Христов е влезнал у нас, защото против него има вляза в действие присъда и следва да бъде задържан от гранична полиция.

Втората инспекция е обвързвана с работата на полицията в Кюстендил. Ще би трябвало да се обясни за какво локалната конструкция на Министерство на вътрешните работи не е придобила информация, че Христов е в дома си в кюстендилското село Ресилово.

Снощи стана ясно, че напусналият преди към 12 години страната Ангел Христов е бил в България. През 2012 той дружно с Пламен Галев, бяха наказани за рекет от висшия съд задочно, защото преди произнасянето на съда двамата бяха напуснали страната. Затова и бяха оповестени за търсене с алена бюлетина на Интерпол.

В обществената част от системата на Интерпол името на Христов към момента попада. Там е записано, че мъжът е разгласен за търсене поради присъединяване в незаконна група и изнудване.

За Ангел Христов и Пламен Галев Окръжната прокуратура в Кюстендил издаде и Европейска заповед през май 2015 година Двамата бяха оповестени за интернационално търсене.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР