Със заповед на министъра на вътрешните работи е образувано дисциплинарно

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи е образувано дисциплинарно
Коментари Харесай

Полицейски началник от Пазарджик, хванат да краде в аптека

Със заповед на министъра на вътрешните работи е формирано дисциплинарно произвеждане против Началник - бранш "Икономическа полиция " в Пазарджик Неделка Преждарова, поради осъществена от нея кражба от търговски обект

Високопоставената служителка е хваната да краде козметика от аптека, което е записано от видеокамери, осведоми. Сигналът незабавно е подаден в Дирекция „ Вътрешна сигурност “ на Министерство на вътрешните работи, откъдето след малко следствие данните за закононарушението са доказани.

Неприятният случай незабавно е докладван на министър Бойко Рашков, който е разпоредил дисциплинарното произвеждане за тежко нарушаване на служебната дисциплинираност. Нарушени са разпоредбите и нормите на Етичния кодекс за държание на държавните чиновници в Министерство на вътрешните работи и с дейностите си служителят е уронил престижа на службата, оповестяват от вътрешното министерство.

Материалите по случая са изпратени на прокуратурата. Най-вероятно висшата служителка ще бъде дисциплинарно уволнена, разясняват близки до следствието.

Дипломирана учителка, Неделка Преждарова влиза в системата на Министерство на вътрешните работи като дознател, като с времето е нараснала до началник на отдел и най-после до шеф бранш „ Икономическа полиция “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР