Със заповед на кмета на община Харманли Мария Киркова утре

...
Със заповед на кмета на община Харманли Мария Киркова утре
Коментари Харесай

Без Коледни тържества в Харманли утре

Със заповед на кмета на община Харманли Мария Киркова на следващия ден е разгласен Ден на печал. Причината е станалата през нощта на 23 против 24 декември тежка злополука, в която починаха трима младежи от града. Това заяви локалната администрация.

Отменят се всички общоградски мероприятия на територията на общината в деня на печал, прецизираха от пресцентъра на общината. Националното и общинско знаме на постройката на Община Харманли в деня на печал ще бъдат спуснати на половина. Ще бъдат изключени и светлините на празничната декорация на постройките на Културния център и на локалната администрация.

Кметът на общината Мария Киркова и управлението на общината изричат откровените си съболезнования към фамилиите на починалите, се споделя още в известието.

В 1,20 часа тази нощ трима млади мъже на възраст 25, 25 и 27 години починаха при пътен случай след преден конфликт на лек автомобил в бетонна стена на гараж. Инцидентът е станал поради несъобразена с пътните условия скорост на ул. "Македония ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР