Със заповед на директора на СДВР в отдел Специализирани полицейски

...
Със заповед на директора на СДВР в отдел Специализирани полицейски
Коментари Харесай

Отстраниха служител на полицията, който е участвал в катастрофата край Чепинци: Започва проверка в отдела

Със заповед на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи в отдел " Специализирани полицейски сили " е разпоредена сложна инспекция, научи Sofia24.bg . От  пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че на 13 март към обяд в полицията е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие сред два леки автомобила на Околовръстен път, в региона на Чепинци. 

33-годишна жена, управлявала една от колите, е превозена в болнично заведение за оказване на здравна помощ, прегледана e и e насочена за домашно лекуване. 

Направените й на място проби за алкохол и опиати отчели негативни стойности. Водачът на другото транспортно средство е 34-годишен и отказал тестване на място. По-късно той е дал кръвна проба за проучване. 

В хода на изясняване на събитията към произшествието е открито, че той е чиновник на отдел " Специализирани полицейски сили " - Столична дирекция на вътрешните работи. Незабавно е отхвърлен от работа. Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи гл. комисар Любомир Николов е разпоредил сложна инспекция в отдела.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР