Със заместник-министъра по корпоративно управление в Министерството на петрола на

...
Със заместник-министъра по корпоративно управление в Министерството на петрола на
Коментари Харесай

Борисов показа Балкански поток от птичи поглед на заместник-министър от Саудитска Арабия

" Със заместник-министъра по корпоративно ръководство в Министерството на петрола на Кралство Саудитска Арабия - Аабед Абдулах Алсаадун, министъра на енергетиката Теменужка Петкова, изпълнителния шеф на " Булгартрансгаз " ЕАД Владимир Малинов и представители на фирмата-изпълнител Аркад облетяхме с хеликоптер построяването на " Балкански поток ".

Това написа във Facebook профила си  министър председателят Бойко Борисов. Видео от инспекцията беше предавано онлайн в страницата на премиера в обществената мрежа.
Проектът навлиза във финалната си фаза. На територията на страната са налични всички нужни тръби за обекта и те са разнесени по трасето - над 474 км. На терен се трудят над 2500 служащи от разнообразни страни. " Наистина голям план, в чието осъществяване са мобилизирани 1420 броя тежка строителна машинизация и профилирана техника. С реализацията на `Балкански поток " България се трансформира в районен стратегически газоразпределителен център и подсигурява диверсификация на газовите доставки, похвали се Борисов пред своя посетител.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР