Със своя нов фирмен девиз “Бъдещето ти принадлежи марката Opel

...
Със своя нов фирмен девиз “Бъдещето ти принадлежи марката Opel
Коментари Харесай

Четири премиери на Opel на Автомобилен салон София 2017

Със своя нов фирмен лозунг “Бъдещето ти принадлежи " марката Opel ще посрещне посетителите на Международния авто салон в София, който ще се организира в интервала сред 14 и 22 октомври. Цели четири модела с гръмотевица на емблемата ще отбележат своята премиера на щанда на Opel в 4-та зала. Пресконференцията на Opel ще се състои на 13 октомври от 16 до 16:30 ч. на щанда на марката.
Opel за първи път ще покаже пред необятната аудитория своя нов флагман във разновидностите Grand Sport и Sports Tourer, както и най-новите попълнения на семейство Х на марката - “x(екс)-тремно” модерния и преносим Crossland X и новия SUV Opel Grandland X.

“Новият лозунг на марката Opel " Бъдещето ти принадлежи " е по едно и също време заричане и обвързване. Нашите артикули застават напълно зад него, а с министър председателите си на Автомобилен салон София 2017 за следващ път демонстрираме обичайното за Opel предложение на реформаторски технологии в елегантни и практични коли, налични за необятната потребителска публика. Новото потомство на извънредно сполучливата Insignia е характерен представител на тази философия, предлагайки чудесно държание на пътя, свръхмодерни технологии, повече пространство и извънредно положително съответствие сред качества и цената. От друга страна с новия Opel Grandland X навлизаме в нов пазарен сегмент и с него нашите клиенти ще имат по-богат избор от когато и да било. Елате и посетете щанда ни, с цел да се убедете сами в това,” показа Вихрен Горанчев, шеф на комерсиалното посланичество на Opel за България.



Флагман със крепко тяло: Grand Sport с до 175 кг., Sports Tourer с до 200 кг по-леки

Новият Opel Insignia е в извънредно добра форма. Моделът следва динамичния образец на огромните спортни купета, показва праволинеен вътрешен шир с помощта на новата градивна архитектура и предлага чудесно ниво на сигурност – тъкмо както следва да се чака от един същински флагман. Второто потомство на Insignia впечатлява със своите спиращи дъха линии, приветлива вътрешна атмосфера и високотехнологични решения, разпростряли се от авангардните матрични предни светлини Оpel IntelliLux LED® и свръхмодерни електронни системи за подкрепяне на лидера - от дейната система за поддържане на лентата на придвижване до страхотния head up екран. Активната система на предния похлупак, допринасяща за повишение на отбраната на пешеходците придава приключен тип на нарасналото ниво на сигурност. В допълнение към това, Insignia ще предложи и типичната за марката Opel първокласна съгласуваност с интеграция на смарт телефон функционалностите, която към този момент предлага още едно ново улеснение на Opel OnStar – персоналният помощник (Personal Assistant), който дава опция на пътуващите в Insignia да вършат хотелски резервации, както и да търсят подобаващи места за паркиране благодарение на чиновник на системата OnStar. Като цяло, новата Insignia впечатлява със страхотна динамичност, усъвършенстван вътрешен шир и чудесно комбиниране от качества и цена, което я прави съществено предизвикателство даже за продуктите на влиятелните автомобилни марки.

Новият флагман на марката е и първият модел на Opel, който се предлага с осемстепенна автоматизирана трансмисия, 360° панорамна камера и умна система за двойно предаване с функционалност „ torque vectoring” за ориентиране на въртящия миг. В комбиниране с високоефективните нови турбодвигатели, намаляването на тежестта с до 200 кг според от разновидността и снижаването на позицията на седалките, новите Insignia Grand Sport и Sports Tourer обезпечават на лидера непосредствено и доста по-активно от когато и да било чувство зад кормилото.

Eмоционална и привличаща погледите - Insignia Sports Tourer в стила на Monza Concept

Новата Insignia Grand Sport към този момент заимства доста от детайлите от атлетичния концептуален модел Monza Concept, само че тази линия намира своето още по-впечатляващо продължение при новото потомство на Insignia Sports Tourer. Въпреки че външните размери са нарастнали леко до обща дължина от 4 986 милиметра, новото попълнение в гамата наподобява доста по-атлетично и динамично. Увеличената с 11 милиметра диря, внушителната предна решетка и въодушевените от Monza Concept форми на предните светлини ускоряват взаимно това усещане. Осанката на автомобила се акцентира и от междуосието, което е увеличено с 92 милиметра, достигайки 2 829 милиметра при по едно и също време съкращаване на предния надвес на каросерията с 30 милиметра. Характерното за марката Opel „ острие”, което стартира в предната врата и се извива гладко обратно води с лекост погледа от предната към задната част на каросерията. Хромираното острие на лайстната на прозорците на собствен ред протича динамично и се влива в задните LED светлини, допринасяйки за още по-динамичното лъчение на „ ниската”, висока едвам 1 483 милиметра Insignia Sports Tourer. Сребристите шини за багажник на покрива (серийно при всички равнища на оборудване) спомагат за образното евакуиране на силуета на новия модел, карайки го да наподобява по-нисък и наблягайки висока класа на дизайна.

Родството сред Insignia Sports Tourer и студията Monza Concept е изключително блестящо изразено в оформлението на задната част – формите наподобяват доста по-леки отпреди в резултат на ясните линии, които ги дефинират при новия модел. Заедно с тесните, леко изпъкнали задни LED светлини в двойно „ криловидна” форма, те способстват за яркото усещане, което прави задната част на флагмана на марката Opel. Така високотехнологичното лъчение на студията Monza Concept се трансформира в действителност.

Новата Insignia Sports Tourer освен наподобява по-елегантно и динамично, а е и по-практична. Надвесът сред бронята и отвора на багажника е понижен с помощта на изтънчено завършения заден похлупак, който в същото време улеснява и процеса на товарене и разтоварване. Освен това, широчината на товарния отсек в региона сред задните калници е увеличена, което прави инсталирането на обемисти предмети като кафези за кучета да вземем за пример доста по-леко. Същото се отнася и за дължината на багажното пространство, която е увеличена с 97 милиметра до 2005 милиметра при сгънати облегалки на задните седалки. Така новата Insignia Sports Tourer може да предложи оптимален багажен размер от 1 640 литра, което е с над 100 литра повече от потенциала на нейния предходник.

С цел да направи процеса на товарене и разтоварване допустимо най-лесен, задният похлупак може да се отвори с придвижване на крайници, без никакво допиране на автомобила. В комбиниране със системата за достъп без ключ “Keyless Open”, лекото придвижване на крайници под задната ризница е задоволително за отваряне на задния похлупак (правилната зона се демонстрира от прожектираното на земята изображение на силуета на автомобила). Още едно такова придвижване с крайник води до затваряне на багажника. Интелигентната система е в положение да открие всяко затруднение зад автомобила и блокира работата на механизма при положение на заплаха. В допълнение височината на отваряне на капака може да бъде авансово програмирана, ако отварянето на капака става в закрит гараж. Освен това задният похлупак може да бъде отворен и с обособен бутон на мястото на лидера, с бутон откъм гърба или с дистанционното управление в контактния ключ.

С цел нарастване на багажното пространство, новата Insignia Sports Tourer предлага в допълнение и разграничени в отношение 40/20/40 сгъваеми задни седалки, които разрешават още по-гъвкави конфигурации на товарния размер. Задната седалка може да бъде сгъната просто с натискане на бутон, ситуиран в багажния отсек. Освен това спомагателното съоръжение на новия модел включва и пакета FlexOrganizer Pack със странични релси, разграничителни мрежи и разнообразни благоприятни условия за закрепване на багажа, тъй че всичко в багажника да бъде подредено прегледно и обезпечено надеждно и безвредно. Отварящото се нагоре було на багажния отсек прави достъпа до товарното пространство още по-лесен.

Opel Crossland X: Свеж кросоувър с ултрамодерни технологии

На Автомобилен салон София 2017 първата си поява пред българската необятна аудитория ще направи новият моден Opel Crossland X. Моделът се отличава със самоуверен дизайн и достолепията на SUV колите плюс атрибутите, които улесняват градския метод на живот. Гъвкавият градски кросоувър предлага водещ в сегмента размер на багажника от 520 литра при използваеми и петте пътнически места, както и по-висока позиция на седене и надлежно отлична видимост. Както лидерът, по този начин и неговият сателит могат да се възползват от спечелилите голям брой награди и сертифицирани от AGR (Aktion Gesunder Rücken) ергономични седалки. Opel е единственият производител, който предлага подобен огромен комфорт в този сегмент (това се отнася и за Crossland X и за Mokka X). Допълнително към това пасажерите на задната седалка имат опция да я контролират по хоризонтала (напред и назад) в диапазон 150 мм. Това прави Crossland X още по-гъвкав.

Новият кросоувър на Opel се характеризира с ултрамодерни технологии, които трансформират всекидневието в по-безопасно, по-лесно и по-приятно прекарване. Предлаганите в допълнение новаторски напълно LED предни светлини, head up екранът и панорамната задна камера дружно с напредничавия асистен за паркиране, системата за предизвестие при заплаха от конфликт начело с различаване на пешеходци и автоматизирано спешно прекъсване, асистенцията за поддържане на лентата на придвижване, системата за различаване на знаците за ограничение на скоростта на придвижване, както и положението на унесеност на лидера и сигнализацията при съществуване на автомобил в страничната сляпа зона. Opel OnStar и модерните инфоразвлекателни системи IntelliLink, които, според от включеното устройство, са съвместими с Apple CarPlay и Android Auto и обезпечават чудесна цифрова съгласуваност.



Opel Grandland X - динамичен стилен SUV модел за бързо растящия пазарен сегмент

Модерни, динамични линии, страховит off-road дизайн, висока позиция на седалките, осигуряваща типичната за SUV моделите превъзходна видимост във всички направления, както и многочислени технологии на върхово ниво, обилие от вътрешен шир и комфорт за до петима пасажери – всичко това е новият Opel Grandland X. Гамата от свръхмодерни системи за подкрепяне на лидера и благоприятни условия обезпечаване на спомагателен комфорт при Grandland X е в действителност първокласна - адаптивен круз надзор АСС (Adaptive Cruise Control) с функционалности за различаване на пешеходци и автоматизирано спешно прекъсване AEB (Automatic Emergency Braking), предизвестие за унесеност на лидера DDA (Driver Drowsiness Alert), система за паркиране АРА (Advanced Park Assist) и камерата с 360° преглед са единствено някои от акцентите в тази тенденция. Opel за следващ път удостоверява своя ангажимент за водеща позиция във връзка с светлинните технологии, оборудвайки Grandland X с ярки светлини с помощта на системата Adaptive Forward Lighting (AFL) на предните светлини с LED детайли. Новото попълнение в гамата на марката предлага и целогодишно наслаждение от шофирането без значение от типа и положението на пътната настилка. Toва е допустимо с помощта на в допълнение предлаганата електронна система за надзор на сцеплението IntelliGrip, която се грижи за оптимално сцепление и устойчиво държание на пътя без значение от това дали Grandland X се движи по заснежен, кален, затрупан с пясък или влажен път.

Ергономичните предни седалки със документ за утвърждение от самостоятелната немска организация от медицински специалисти по ортопедия AGR (Инициатива за възстановяване здравето на гърба), отоплението на кормилото и на предните и задните седалки обезпечават върхово ниво на комфорт. Задният похлупак, който се отваря и затваря единствено с леко придвижване с крайник, обезпечава елементарен достъп до багажното пространство извън. В типичните за марката Opel обичаи, водачите и пасажерите в Grandland X се радват на извънредно високо равнище на информационна съгласуваност с последното потомство съвместими с Android Auto и Apple CarPlay инфоразвлекателни системи IntelliLink, както и с персоналния помощник за съгласуваност Opel OnStar.

Идеално оборудваният Grandland X с дължина 4.48 метра е третият представител на фамилията Opel X и сериозен кандидат за място в бурно разрастващия се SUV клас, в който сигурно ще внесе в допълнение раздвижване. Само в компактния клас, делът на SUV моделите отбелязва нарастване от седем % към 2010 до близо 20 % сега. В същото време Grandland X уголемява богатата гама на Opel в този изключително известен сегмент на компактния клас.

Откроете се измежду тълпата с програмата Opel Exclusive

От края на тази година за моделната гама на новата Insignia ще стартира да се предлага новата стратегия Opel Exclusive и на българския пазар. Тя ще даде опция на клиентите на марката да се отличат измежду тълпата, придавайки самостоятелен образ на своята Insignia в сходство с персоналния си усет и жанр. Клиентите на Opel Exclusive ще могат да избират от неограничена палитра от цветове според от личните си желания. Без значение дали желаете цветът на автомобила да дава отговор на разцветката на обичаната ви вратовръзка или да отразява цвета на очите на обичания ви човек – екипът на Opel Exclusive ще ви разреши да го осъществите.

След като създадат своя избор на цвят, клиентите на Opel Exclusive могат да се възползват от още едно равнище на индивидуализация, правейки своя избор от предлаганите от Opel три присъщи осъществявания на покритието. Трислойното лаково покритие е реформаторски метод в смесването на съставените елементи. То дължи своето интензивно и хармонично лъчение на трите пласта в структурата на външното лаково покритие. Лаковото покритие с металик резултат отразява повече инцидентни светлинни отражения, което му придава бляскав искра. A лаковото покритие с перлен резултат поразява сетивата с фини пластове от включени в покритието кристали, които му придават необикновено натурален перлен искра.

В допълнение към това, програмата Opel Exclusive ще предложи и спомагателни благоприятни условия за индивидуализация, измежду които типове кожени тапицерии, палитра от разнообразни модели колела и декоративни детайли в дизайна, непокътнати само за клиентите на програмата Exclusive.

Като част от програмата Exclusive, Opel работи и върху нови цифрови решения като видеоматериали със свръхвисока 4K разграничителна дарба за комерсиалните центрове на марката, както и за решения с допълнена действителност, която да разреши на клиентите на марката да добият усещания от своя нов автомобил с впечатляваща разграничителна дарба и чувство за цялостно потапяне във виртуалното преживяване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР