Със скандал започна обявения от bTV дебат с водещите политически

...
Със скандал започна обявения от bTV дебат с водещите политически
Коментари Харесай

Кирил Петков се яви на дебат неканен, от ГЕРБ си тръгнаха

Със скандал стартира оповестения от bTV спор с водещите политически партии

" Когато Венко не можа да пристигна, аз взех решение, че няма по-добър човек от Политическа партия, с изключение на мен. Виждам, че ГЕРБ се опасяваше да направи спор сред мен и Борисов, с този боязън сега виждаме двама претенденти на ГЕРБ. " Това съобщи пред bTV бившият министър председател Кирил Петков, който влезе на спор по малкия екран непоканен, замествал Венко Сабрутев, предава БГНЕС.

От моята дясна страна имаме двама претенденти на ГЕРБ, сподели Петков. Сабрутев не е тук поради персонални аргументи.

ГЕРБ можете да доведете единствено безпорядък, сподели Петков. От своя страна Томислав Дончев от ГЕРБ съобщи, че политически конфликт на цели, стратегии е значим, само че преди този момент има различен диалог. И тук съм склонен за разпоредбите, в случай че не се съблюдават разпоредбите и си непоканен, то какво ще се случи с задачите стратегии, сподели Дончев.

Къде се крие господин Борисов, попита Петков.

Водещата още веднъж посочи, че дебатът не е лидерски и помоли Кирил Петков да съблюдава разпоредбите.

Не почитате разпоредбите, не почитате законите, сподели Деница Сачева от ГЕРБ, след което и Дончев и Сачева напуснаха студиото на бТВ след късата словесна престрелка с Кирил Петков.

Когато един човек излъже и наруши Конституцията, той ще го направи още един път. Не мога да търпя нарушаването на разпоредбите в дебата, съобщи Любомир Каримански от Има Такъв Народ. 
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР