Със силните си изяви с екипа на Левски Габриел Обертан

...
Със силните си изяви с екипа на Левски Габриел Обертан
Коментари Харесай

Турски грандове набелязаха перлата в селекцията на Левски

Със мощните си изяви с екипа на Левски Габриел Обертан стартира да притегля погледите на задгранични клубове към себе си. Затова и скаути на турски клубове ще седнат в ложите на “Герена ” по време на неделния дуел против Черно море, написа „ Тема Спорт “. Той е в полезрението на Галатасарай и Бешикташ, които през зимата ще имат потребност от укрепване в предни позиции.

В турската преса към този момент се появиха информации. че Обертан е хванал окото на съгледвачи, работещи и с грандовете. От “Герена ” са удовлетворени от интереса към 28-годишния французин, само че не считат да се разделят с него. В момента той е незаместим в концепцията на Делио Роси. Италианецът реши да сложи Обертан в ролята на плеймейкър, а играчът се оправя чудесно с нея.

Доста постоянно време на дуелите французинът се изтегля и на фланга, откъдето пробива в наказателното поле. До момента някогашният футболист на Манчестър Юнайтед има 9 турнирни мача за “сините ”, в които осъществя 1 гол. Той дойде на “Герена ” през лятото като свободен сътрудник и подписа с Левски за 2 години.

Интересното е, че в Галатасарай играе някогашният футболист на Левски Гари Родригес, а той е пред трансфер в някогашния клуб на Обертан - Нюкасъл.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР