Със сигурност знаете, че здравословната закуска е най -важното хранене ...

Със сигурност знаете, че здравословната закуска е най -важното хранене

ТОП предложения за добро здраве

Със сигурност знаете, че здравословната закуска е най - същественото хранене за деня. Неговата дилема е да подтиква цялото тяло да работи дейно - като ги игнорирате, правите в действителност напрегната неточност . Ако макар че нямате време заран , не се притеснявайте - имаме цели 4 хрумвания за вас по какъв начин бързо да приготвите положителна закуска. Ще се изненадате какъв брой е елементарно !

Защо здравословната закуска е толкова съществена ?

Може да наподобява , че преместването на първото хранене напред за няколко часа няма да навреди на организма. Точно обратното: редовното пропускане на закуска може да има доста негативни резултати върху метаболизма и благосъстоянието ви.

Ето аргументи да станете няколко минути по -рано, с цел да приготвите закуската си:

- Закуската усъвършенства концентрацията и благосъстоянието.

- Подпомага вярното функциониране на метаболизма.

- Подобрява имунитета на организма.

- Хората, които не закусват, нарушават ритъма на ежедневното хранене.

В този случай неочакваният апетит и затова склонността към закуска се появяват по- постоянно . Така че пропускането на закуската не е метод да отслабнете, а в действителност увеличава риска от наддаване на тегло. 

Как бързо да приготвим здравословна закуска?

Приготвянето на закуска не би трябвало да лишава доста време. Понякога в действителност залагате на най- елементарните решавания . 

Идея №1: здравословно смути

Добавете пшенични трици към смутито си:

Знаете ли, че плодовото смути е перфектната форма на бърза и здравословна закуска? Той ще ви обезпечи инжекция от витамините и минералите, от които се нуждаете заран , а също по този начин ще ви засити перфектно. Основното е да изберете верните съставки: предлагам плодове като банани, цитрусови плодове, манго. Струва си да добавите пшенични трици или овесени ядки към шейка си за закуска, което ще го направи още по- питателен .

Идея # 2: овесена каша

Това е една от най- положителните хрумвания за здравословна закуска за тези, които нямат време да готвят заран .

Изсипете шепа овесени люспи с малко вода или мляко на растителна основа вечер.

На сутринта те ще бъдат меки и подготвени за ястие .

Добавете предпочитаните си гарнитури: плодове или сушени плодове.

Идея # 3: яйца за закуска

Традиционният и бърз метод за здравословна закуска е със здравословни яйца. Вероятно знаете, че те съдържат доста питателни субстанции и обратно на известния мит, не е нужно да ги ограничавате прекалено много . Бързо бъркани яйца с лук, пържени или леко сварени яйца са ястия, които можете да приготвите единствено за няколко минути.

Идея # 4: просо

Кашата или люспите от просо съдържат обилие от минерали, които ще ви събудят заран . Те се съчетават перфектно с плодове, ядки, зърнени храни.

Дайте на тялото си задоволително енергия заран и бъдете ползотворни през целия ден!

Източник: actualno.com