Със сигурност знаете, че здравословната закуска е най -важното хранене

...
Със сигурност знаете, че здравословната закуска е най -важното хранене
Коментари Харесай

ТОП предложения за добро здраве

Със сигурност знаете, че здравословната закуска е най -важното хранене за деня. Неговата задача е да подтиква цялото тяло да работи дейно - като ги игнорирате, вършиме в действителност сериозна неточност. Ако обаче нямате време заран, не се тормозете - имаме цели 4 хрумвания за вас по какъв начин бързо да приготвите добра закуска. Ще се изненадате какъв брой е просто!

Защо здравословната закуска е толкоз значима?

Може да наподобява, че преместването на първото хранене напред за няколко часа няма да навреди на организма. Точно противоположното: постоянното пропускане на закуска може да има доста негативни резултати върху метаболизма и благосъстоянието ви.

Ето аргументи да станете няколко минути по -рано, с цел да приготвите закуската си:

- Закуската усъвършенства концентрацията и благосъстоянието.

- Подпомага вярното действие на метаболизма.

- Подобрява имунитета на организма.

- Хората, които не закусват, нарушават ритъма на ежедневното хранене.

В този случай неочакваният апетит и затова склонността към закуска се появяват по-често. Така че пропускането на закуската не е метод да отслабнете, а в действителност усилва риска от наддаване на тегло. 

Как бързо да приготвим здравословна закуска?

Приготвянето на закуска не би трябвало да лишава доста време. Понякога в действителност залагате на най-простите решения. 

Идея №1: здравословно смути

Добавете пшенични трици към смутито си:

Знаете ли, че плодовото смути е съвършената форма на бърза и здравословна закуска? Той ще ви обезпечи инжекция от витамините и минералите, от които се нуждаете заран, а също по този начин ще ви засити съвършено. Основното е да изберете верните съставки: предлагам плодове като банани, цитрусови плодове, манго. Струва си да добавите пшенични трици или овесени ядки към шейка си за закуска, което ще го направи още по-хранителен.

Идея # 2: овесена каша

Това е една от най-хубавите хрумвания за здравословна закуска за тези, които нямат време да готвят заран.

Изсипете шепа овесени люспи с малко вода или мляко на растителна основа вечер.

На сутринта те ще бъдат меки и подготвени за ястие.

Добавете обичаните си гарнитури: плодове или сушени плодове.

Идея # 3: яйца за закуска

Традиционният и бърз метод за здравословна закуска е със здравословни яйца. Вероятно знаете, че те съдържат доста хранителни субстанции и обратно на известния мит, не е нужно да ги ограничавате прекалено много. Бързо бъркани яйца с лук, пържени или леко сварени яйца са ястия, които можете да приготвите единствено за няколко минути.

Идея # 4: просо

Кашата или люспите от просо съдържат обилие от минерали, които ще ви разсънят заран. Те се съчетават съвършено с плодове, ядки, зърнени храни.

Дайте на тялото си задоволително сила заран и бъдете ползотворни през целия ден!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР