Със сигурност сте чували за лечебния глад. Той се практикува

...
Със сигурност сте чували за лечебния глад. Той се практикува
Коментари Харесай

Какво ще се случи с тялото ни, ако гладуваме и пием само вода един ден

Със сигурност сте чували за лечебния апетит. Той се практикува от епохи с целебни цели и по време на който се пие единствено вода. Има хора, които гладуват в продължение на дни и седмици, само че въпреки всичко е целесъобразно да се прави под лекарско наблюдаване.

Въпреки разногласията какъв брой дълго би трябвало да продължава лечебният апетит и дали вреди на организма ни - е несъмнено, че в случай че се научите да спазвате воден ден всяка седмица, изгодите за здравето ви ще са големи.

Водният ден в ден, в който не приемате нищо друго с изключение на вода, за разлика от лечебния апетит, който е нескончаем, тук приказваме единствено за един ден, в който да изпивате най-малко 2 литра вода, като количеството зависи от растежа, тежестта, пола и така нататък В този ден количеството вода, което би трябвало да изпиете, не би трябвало да е по-малко от 8 чаени чаши.

Чрез гладуването и приема единствено на вода тялото ни се детоксикира, организмът ни се прочиства от ненужните неща, усещаме прилив на сила и се подмладяваме. Когато не детоксикираме тялото си посредством пиянство на вода, токсините се задържат в тялото, а това води до болежка в ставите. В бъбреците се натрупват всевъзможни отрови, които могат да доведат до поява на камъни и проблеми с пикочния мехур.

Представяме ви и други изгоди от спазването на воден режим:
Добрата хидратация оказва помощ освен на тялото ни, само че и на мозъка. След ден единствено на вода концентрацията ни се усъвършенства.Водата усъвършенства метаболизма и се оправя сполучливо с неточен корем.Правилното действие на метаболизма е от голяма важност за положителната фигура и предотвратяване на тялото от затлъстяване.Част от изследванията сочат, че хората, които са заменили всички останали питиета с вода, се радват на крепко сърце. При тях рискът от инфаркти и инсулти е доста по-нисък.Чрез приема на вода кожата ни се хидратира и има по-младежки тип.

Този режим е доста елементарен за съблюдаване, също по този начин изгодите от него са големи, написа az-jenata.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР