Със сигурност след отминалите намаления сте се сдобили с поне

...
Със сигурност след отминалите намаления сте се сдобили с поне
Коментари Харесай

15 идеи как да носим роклята със сандали по най-елегантния начин

Със сигурност след отминалите понижения сте се сдобили с най-малко една рокля и чифт сандали. Все отново имаше задоволително изкушения, а и това е дрехата, която ни избавя в летните дами, като се изключи че ни кара да се усещаме по-красиви и женствени. Двете неща в композиция обаче са съвършеният тандем, с който можем да преминем през идващия август по най-елегантния метод.

Да, тази формула е също толкоз известна през днешния ден, колкото и през последните няколко лета, а и преди този момент. Комбинацията от рокля и сандали ще свърши работа за всяко напоено със слънце събитие, било то среща в парка, брънч или женитба навън. Защото, макар че тази композиция звучи просто, тя в действителност се предлага в безчет форми. Независимо дали търсим сандали, с които да допълним обемна мини рокля или тя е елегантна, вталена и с миди дължина.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Вече ви показахме по какъв начин бялата рокля постоянно е добра концепция за летните дни, а към нея чифт черни сандали с каишки е може би най-хубавото решение, което можем да вземем. Минималистично, семпло, безупречно стилно. За изключително горещите дни пък няма по-добър вид от прохладна рокля в бохемски жанр. Чифт чехли или сандали с равна подметка биха били прелестно допълнение към нея.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Claudia Berresford (@claudia_berresford)

Макси роклите нормално са много ефектни сами по себе си, тъй че е най-добре обувките да са семпли. Чифт Birkenstock е тъкмо това, от което се нуждаем в този случай, в случай че става въпрос за всекидневен стайлинг. За вечерен е по-добре да се насочим към сандали с висок ток. Семплите рокли вид „ нощница “, които са чудесни за това време, могат да се носят с модели с каишки или с мюлет сиулет за по-елегантен мотив. Още стайлинг хрумвания вижте в галерията ни!
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jessie Bush (@jessie_bush)

 
Най-добрите комплекти от къси панталони и риза, които може да носите това лято

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР