Със сигурност поне веднъж сте попадали на думите на :

...
Със сигурност поне веднъж сте попадали на думите на :
Коментари Харесай

Новият офис дрескод, или как анцугът измести костюма

Със сигурност най-малко един път сте попадали на думите на: „ Долнище на спортен екип? Това е симптом за проваляне. Ако към този момент сте си купили, това е знак, че сте изгубили надзор над живота си “. Е, може и да не сме изгубили този надзор, само че Covid-19, карантината и рестриктивните мерки ни накараха да пренаредим освен всекидневието си, само че и дрешника си.

И в случай че напролет оптимистично чакахме да пристигна лятото и предпочитахме да мислим за бански, рокли и къси панталони, то в този момент, на прага на зимата, сме по-склонни да си поръчаме oversize суитшърт (въпреки че крадем постоянно и този на гаджето) и следващия jogger панталон (защото с изключение на всичко друго – даже и в Инстаграм е модерно да го носим и навън), като ги съвместим в едноцветен сет. Или пък да изберем някой от от вълна или кашмир.



Защото при нас може и да няма цялостен локдаун, само че рестриктивните мерки от ден на ден ни принуждават да работим у дома. Дори графикът ни да е цялостен със Zoom срещи, никой няма да види, че елегантната или пуловер са съчетани с комфортен състезателен панталон.

Поводите да излизаме на открито също стават все по-малко и дните незабелязано минават във вечери, в които просто можем да облечем чифт от обичаните си дънки.

Така незабелязано спортният екип стартира да измества и оня офисен дрескод, който преди ни беше малко скучен, само че в този момент като че ли стартира да ни липсва. И до момента в който се прехласваме по следващия блейзър, практичността ни придвижва курсора на мишката към категорията спортни облекла. Затова сме ви подготвили и няколко шопинг находки! 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР