Със сигурност най-добрият избор, който можем да направим по отношение

...
Със сигурност най-добрият избор, който можем да направим по отношение
Коментари Харесай

Как да носим спортни дрехи в градски стил

Със сигурност най-хубавият избор, който можем да създадем във връзка с облеклата си, е да се усещаме комфортно в тях. В множеството случаи това включва съществуване на ежедневни или спортни продукти в дрешника ни. Колко пъти сте пазарували или сте избирали блейзър вместо суичър да вземем за пример? Само доста дребен % от мъжете избират публични облекла, когато пазарят. Обикновено ги търсим, когато възникне избран мотив, като да вземем за пример сглобяване на аутфит за събитие, изявление за работа или ден в офиса.

Има обаче избрани способи да се обличаме интелигентно, а спортното облекло да се трансформира в улична мода или даже да бъде употребявано за “кежуъл петък” в работата. Ето няколко съвета по какъв начин да си извършите сходен аутфит, употребявайки спортните си находки.

Комбинирайте състезателен продукт с две или три по-елегантни облекла

За да си съставите кежуъл, само че елегантно всекидневно облекло, не прекалявайте със спортните детайли - сведете ги до най-малко. Не забравяйте, че формалните и елегантни облекла въпреки всичко би трябвало да са преобладаващи. Например можете да комбинирате ежедневна риза с чино панталони, яке, сако и чифт. Трите детайла от елегантния набор ще бъдат задоволително уравновесени по отношение на по-спортната визия на маратонките. Така ще получите по едно и също време елегантно и готино облекло.

 d iStock/ Getty images/ Freepik

Заложете на неутралните цветове

Дори и да решите да сложите няколко разнообразни спортни детайла, имайте едно мислено за тяхната хроматика и графични принтове. За да можете да изградите спортно облекло, което да носите с убеденост, излизайки в града, използвайте неутрални цветове, залагайки на минимализма. Например за какво не се порадвате на комфорта на съвременни, стига да изберете съответно чифт в черно или тъмносиньо? Понякога простичките неща са най-ефективни.

Избягвайте потреблението на прекалено много спортни аксесоари

 d iStock/ Getty images/ Freepik

Ако смятате да употребявате аксесоари като шапки, маратонки или раници, нормално свързвани с избрани спортове, имайте поради, че това може да направи аутфита ви прекомерно нехаен. Ако желаете да изградите композиция, употребявайки спортни облекла, по-добре оставете аксесоарите встрани.

Имайте поради тези съществени хрумвания, когато подбирате своето спортно облекло:
Не прекалявайте със спортните детайли в аутфита си. Балансирайте ловко с по-елегантните такива. Заложете на неутралните цветове. Силните, вдъхновяващи сила цветове са подобаващи за спортни действия, а не за ден в града. Съчетайте по допустимо най-креативен метод спортните продукти с елегантните такива. Последното ще подчертае интелигентния дух на аутфита. Откажете се от аксесоари, които ви карат да мислите за тренировки във фитнес залата. Това би дебалансирало уличното облекло, незабавно трансформирайки го в спортно. Доверете се на детайли, които елементарно се вписват в градския жанр, като да вземем за пример суичъри, тениски и джогъри.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР