Със сигурност медиите са част от обществото и от политическия

...
Със сигурност медиите са част от обществото и от политическия
Коментари Харесай

Тома Биков: Не е наша работа да казваме на журналистите какво и как да пишат

Със сигурност медиите са част от обществото и от политическия спор. Те са основна част и могат да действителен участник. Разбира се, изцяло съм склонен с тезата, че медиите би трябвало да имат нужното равнище на сдържаност във връзка с политиката и че би трябвало да играят ролята на коректив. Това съобщи националният представител от Политическа партия ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за на конгрес, отдаден на медийната среда у нас.

,,В българското общество има базово съмнение както към политическия хайлайф, по този начин и към медиите. На мен би ми било забавно каква е обстановката в останалата част от Европейски Съюз, да схвана дали този проблем е единствено български или е обща тенденция'', добави Биков.

Има един фундаментален проблем при медиите и това е методът, по който се финансират. Тук приказваме за един корпоративен напън. Собствениците на медии са една основна детайлност за определянето на медийната политика. Законодателната част от разрешаването на този проблем е значима, само че не знам дали е най-важната. Единствено БНР, Българска национална телевизия и Българска телеграфна агенция са медии, които са на обществото и които действат с държавни средства, разяснява още депутатът.

Страните в този развой са прекомерно доста, въпросът не опира единствено до законодателството. Искаме най-много да подсигуряваме финансовата самостоятелност на публичните медии и контрола на средствата, харчени от тях, посочи Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за и в умозаключение добави, че не е работа на политиците да се месят в работата на публицистите във връзка с това какво и по какъв начин да пишат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР